Lipót-napok lesznek Ménfőcsanakon

2018. március. 27., 10:54   |    

Lipót-napok lesznek Ménfőcsanakon

Szerdán rendezik a Keglovich László Megyei Kupa 5. fordulóját.

Érdekesség, hogy ebben a körben találkozik egymással a Ménfőcsanak és a Lipót, s a két csapat hétvégén a megyei I. osztályú bajnokságban is összecsap egymással.
A sorozatban nyolc találkozót rendeznek szerdán, minden mérkőzés 16.30 órakor kezdődik. A párosítás: Petőháza–Bősárkány, Bakonyszentkirály–Győri Cápák, Nyúl–Rajka, Abda–SFAC 1900, Ménfőcsanak–Lipót, Öttevény–Bácsa, Koroncó–Jánossomorja, Répcementi–Hédervár.
A Keglovich László Megyei Kupa pár éve vált külön a Magyar Kupától, tavaly rendezték a kilencedik döntőt, s a sorozat első négy csapata tavaly egymillió forinton osztozhatott.
További érdekesség, hogy a 2017-es, vagyis tavalyi sorozat 5. fordulójában is éppen Ménfőcsanakon vendégszerepelt a Lipót. A rangadó rendes játékidejében 2–2-es döntetlen született, a tizenegyesrúgások pedig a hazaiaknak sikerültek jobban. A Ménfőcsanak – amely aztán meg sem állt a kupagyőzelemig – végül 4–2-re nyerte meg a párharcot.
„Kiélezett meccs volt, ahol mi vezettünk, de fordított a Lipót. Az utolsó pillanatokban sikerült egyenlítenünk, a tizenegyeseknél pedig jobban koncentráltunk – idézte fel a tavalyi rangadót Turbék István, a ménfőcsanakiak elnöke. – Hasonlóan izgalmas összecsapásra számítunk ezúttal is, aminek a pikantériája, hogy néhány nap múlva a bajnoki cím szempontjából egy nagyon fontos találkozót játszunk majd a Lipóttal.”
„Tavaly nagy csatát vívtunk a Ménfőcsanakkal, s bár a bajnokság most sokkal fontosabb számunkra, mint a kupa, s több sérültünk is akad, célunk, hogy továbbjussunk a sorozatban” – árulta el Kalmár László, a Lipót elnöke.


Címkék:

További hírek

Szurkolóknak
Két meccs is elmaradt

2018-03-30 09:45:35

Két meccs is elmaradt

Szerdán rendezték a Keglovich László Megyei Kupa 5. fordulóját.

Szurkolóknak
Kiss Gézára emlékeznek a játékvezetők

2018-01-19 13:57:44

Kiss Gézára emlékeznek a játékvezetők

Most hétvégén, vasárnap reggel nyolc órától rendezik meg Lipóton a Győr-Moson-Sopron megyei játékvezetők hagyományos focitornáját. A házigazda idén a megyei igazgatóság együttese lesz, amely évek óta a torna résztvevője hatodik csapatként.

Szurkolóknak
Teremtorna a női élvonalnak

2018-01-17 09:52:44

Teremtorna a női élvonalnak

Az MLSZ tavaly hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a Jet-Sol Liga csapatainak teremkupáját, idén január 20–21-én, a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban ismét megmérkőznek egymással női NB I csapatai.

Értesítők, információk

2018-04-05 09:37:48

Fegyelmi határozat (április 4.)

Szponzorok