Veretlenül, másodikként zárt Csehországban az amatőrválogatott

2018. június. 24., 21:04   |    

Veretlenül, másodikként zárt Csehországban az amatőrválogatott

Gólnélküli döntetlennel zárta a Régiók Kupája selejtezőjét a magyar amatőrválogatott, így bár veretlenül zárt a csehországi viadalon, nem jutott ki a döntőbe.

A Győr-Moson-Sopron és Tolna megyei játékosokra épülő magyar amatőrválogatott két győzelemmel állt az UEFA Régiók Kupája csehországi selejtezőjén utolsó játéknapja előtt, hasonlóan, mint a házigazdák. A két hatpontos csapat csoportdöntőjét a hazaiak kezdték előnyösebb helyzetből, hiszen jobb volt a gólkülönbségük, mint a magyar csapaté, így a mieink számára kizárólag a győzelem ért volna továbbjutást.

Cseh amatőrválogatott-Magyar amatőrválogatott 0-0
Magyarország: Klézl Tamás - Kapa Márkó, Kelemen Dávid (Schillinger Richárd, 83.), Horváth Patrik, Kapa Martin - Vojnisek Tamás, Nagy László - Lizák Péter (Honyák Máté, 68.), Vörös Torma Martin (Csete Zoltán, 83.), Kiss Patrik - Füleki Norbert.

A győzelemre minden esélye megvolt a magyar csapatnak, a találkozó nagy részében irányítani tudta a játékot, több veszélyes helyzetet alakított ki ellenfelénél, de a lehetőségei kimaradtak. A csehek a 65. percben tíz főre fogyatkoztak egy kiállítás miatt, a hátralévő időben a magyar csapat kapuja elé szögezte riválisát, míg a hazaiak a védekezés mellett az időhúzásra fordították legtöbb energiájukat. Gólt azonban nem szereztünk, döntetlennel ért véget a találkozó, így a csehek örülhettek a továbbjutásnak.
- Minden elismerésem a játékosaimé, hiszen a válogatott tagjai szabadságaik terhére tudták vállalni a részvételt a tornán, és végig rendkívüli odaadással készültek a meccsekre. Nagyszerű csapategység alakult ki az elmúlt másfél hétben, sajnálom, hogy két győzelemmel és egy döntetlennel nem sikerült kiharcolnunk a biztos továbbjutást, de talán legjobb másodikként még ott lehetünk a fináléban - értékelt Horváth Dénes, a válogatott szakvezetője.
(mlsz.hu)
Címkék:

További hírek

Bajnokság
A hétvégi eremények (március 16-17.)

2019-03-13 15:30:10

A hétvégi eremények (március 16-17.)

A megyei csapatokat érintő bajnokságok eredményei.

Bajnokság
Maradt az eredmény

2019-03-13 12:13:44

Maradt az eredmény

Az MLSZ Győr-Moson Sopron Megyei Igazgatóság versenybizottsága döntött a hétvégén félbeszakadt Csorna-Fertőszentmiklós Megyei I. osztályú bajnokival kapcsolatban.

Bajnokság
A hétvégi eredmények (március 9-10.)

2019-03-08 13:58:34

A hétvégi eredmények (március 9-10.)

A megyei csapatokat érintő bajnokságok eredményei.

Bajnokság
Beállította édesapja hétgólos rekordját

2019-03-06 13:24:19

Beállította édesapja hétgólos rekordját

Hétvégén hét gólt lőtt egy mérkőzésen a megyei első osztályban szereplő Kapuvár játékosa, Tar Péter.

Értesítők, információk

2019-03-05 12:05:17

Fegyelmi határozat (március 5.)

Szponzorok