Valóra vált álmok: apák-fiúk egy csapatban

2019. május. 07., 10:36   |    

Valóra vált álmok: apák-fiúk egy csapatban

Hétvégén több alacsonyabb osztályú találkozón is pályára lépett apa-fia egy csapatban.

A várbalogi Németh famíliáról már többször írtunk. Az édesapa és két fia most már évek óta együtt futballoznak. Nem is akárhogyan, a Moson-
udvar elleni találkozón ugyanis mindhárom Németh a kapuba talált. Az egyik fiú, Krisztián ráadásul négy gólt is lőtt. További érdekesség, hogy a 10–6-ra megynyert találkozó tíz vendégtalálatából nyolcat Németh vezetéknevű szerzett. A már említett Németh család hat, az édesapa, Tivadar és a másik fiú, Zoltán egy-egy találata mellett Németh Julió és Németh Bálint is a kapuba talált. Utóbbi játékosok azonban csak névrokonai a már említett Némethéknek.
Győrságon – már második alkalommal – a Szédelyi família családfője és fia léphettek pályára azonos szerelésben.
„Tamás nagy álma volt, hogy a fiával játsszon egy csapatban. Azt mondta, addig nem hagyja abba a focit. Persze utána sem, de az mindegy... Május elsején az álom valóra vált. »Kicsi« fiunk, aki 15 éves, a nagycsapatban is bemutatkozhatott, a második félidőben lépett pályára. Bendi így az apja nyomdokaiba lépett, s igaz, a kézilabdát is nagyon ügyesen csinálta, de a foci a mindene” – írta meg nekünk büszkén a fiatalember édesanyja.
Alacsonyabb szinten egyébként nem ritkaság, hogy apa-fia egy csapatban játszik.
Rábapatonán Nagy Kornél és 16 éves fia – aki szintén Kornél – egy Megyei Kupa-találkozón szerepelt ugyanabban az együttesben. Horváth Vilmos Máté
fiával Bezin szerepelt egy együttesben. Mihályiban többször is előfordult már, hogy az Ács család három tagja, az édesapa, István és fiai, Milán és Martin egyszerre futottak ki a gyepre. Korábban Écsen Forgács István a kapuban, fia, Dániel csatárként a kapu előtt jeleskedett együtt egy csapatban.
(Kisalföld)

Nyitókép: Az Ács család három tagja, az édesapa, István és fiai, Milán és Martin.


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

Szponzorok