Újabb öt évre Csányi Sándor az MLSZ elnöke

2020. április. 21., 19:12   |    

Újabb öt évre Csányi Sándor az MLSZ elnöke

Az eredeti időpontban, de a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel online tartotta meg éves rendes küldöttközgyűlését a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Az UEFA küldöttje, a nemzeti szövetségek fejlesztéséért felelős Jozef Kliment is csatlakozott az online közgyűléshez, és beszédében kiemelte, az MLSZ a legelső az UEFA tagszövetségei közül, amely online tartja meg közgyűlését, és ezért kiváló példaként szolgál arra, hogy miként találhatunk új megoldásokat az üzleti élet folytonosságának megőrzése érdekében.
– Az UEFA, szoros együttműködésben a tagszövetségeivel, kidolgozott néhány forgatókönyvet arra, hogy miként és mikor játszhatunk futballt újra. Jelen pillanatban mindenkinek arra kell összpontosítania, hogy megpróbálja befejezni a hazai bajnokságokat – fogalmazott Jozef Kliment, majd hozzátette, a Magyar Labdarúgó Szövetség egy erős pillére az európai futball családnak. – Az Önök szövetsége Dr. Csányi Sándor elnöksége alatt jelentős sikereket ért el a magyar labdarúgás színvonalának emelésében, a futball minden területén. Az infrastruktúrától kezdve, az utánpótlás nevelésen, az akadémiák fejlesztésén, a felelős vezetésen és pénzügyi stabilitáson át egészen a jövőbeni növekedési stratégiák kidolgozásáig.
A napirendi pontok megtárgyalása és a szavazások előtt Csányi Sándor az elmúlt időszak eredményeit értékelte.
További részletek és videók itt.


További hírek

Közérdekű
Bozsik Egyesületi Program felfüggesztése

2021-03-01 11:49:22

Bozsik Egyesületi Program felfüggesztése

Az alábbi tájékoztatást adjuk a Bozsik Egyesületi Program résztvevői számára.

Közérdekű
Sportfejlesztési programok értékelési alapelvei

2021-02-15 13:40:51

Sportfejlesztési programok értékelési alapelvei

Beadási határidő: 2021. február 28.

Közérdekű
Kötelező a maszkviselés a mérkőzéseken

2020-10-24 09:19:42

Kötelező a maszkviselés a mérkőzéseken

Október 23-tól kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken, így a sportrendezvényeken is a Magyar Közlönyben csütörtökön megjelent kormányrendelet szerint.

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok