UEFA B TANFOLYAM INDUL

2023. május. 30., 13:16   |    

UEFA B TANFOLYAM INDUL

UEFA B tanfolyam
2023/2024-es szezon

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 3 darab UEFA B tanfolyamot hirdet a 2023-es szezon őszi félévében a következő helyszíneken:

Nyíregyháza

( KPTANB2301)

4400 Nyíregyháza, Sóstói u. 24/a

Budapest

( KPTANB2302)

Pest megye/ Budapest

Szombathely

( KPTANB2303)

Király SE. 9700 Szombathely, Temesvár u. 44.

 

Képzés általános adatai:

Oktatási napok száma:

20 nap

A tanfolyami blokk

· Előmunka (e-learning)
· 2 napos oktatási blokk
· Online utómunka

Tervezett tanfolyami létszám

20 fő

A tanfolyamot lezáró vizsga tervezett időpontja:

2024 június

Tanfolyami díj:

200 000 Ft + áfa = 254 000 Ft
(a díjfizetés egyösszegben történik)

 

TANFOLYAMI JELENTKEZÉS

A tanfolyamra történő jelentkezés feltételei (a részletes leírás alább olvasható):

  1. Betöltött 18. életév, az életkort érvényes fényképes személyi okmánnyal kell igazolni
  2. Érettségi bizonyítvány és emellett, ha van az ennél magasabb iskolai végzettség
  1. Orvosi alkalmasság igazolása, mely igazolás 30 napnál nem régebbi
  2. Erkölcsi bizonyítvány, mely dokumentum 30 napnál nem régebbi
  3. UEFA  C oklevél vagy MLSZ Grassroots C vagy minimum 7 első osztályban játszott teljes szezon profi labdarúgóként FIFA / UEFA tagországban
  4. UEFA C vagy MLSZ Grassroots C záróvizsgától számított minimum 1 éves edzői tevékenység; vagy minimum 1 éves labdarúgó szakmai tevékenységgel kapcsolatos munkavégzés a Magyar Labdarúgó Szövetségnél; vagy minimum 7 első osztályban játszott teljes szezon profi labdarúgóként FIFA / UEFA tagországban*

  

Jelentkezési időszak:

Jelentkezési időszak kezdete:

Jelentkezési időszak vége:

2023.05.15. (hétfő)
10:00

2023.06.05.(hétfő)
16:00

 

Írásbeli felvételi:

 Feltétel

MLSZ Grassroots C
végzettséggel jelentkezők

(azon jelentkezők, akik NEM RENDELKEZNEK UEFA C végzettséggel, vagy nem telt el az egy év az UEFA C záróvizsgától)

UEFA C végzettséggel
jelentkezők

(azon jelentkezők, akiknek eltelt minimum egy év az UEFA C záróvizsgától)

Alábbi tanfolyamokon végezett hallgatók:

KPTANUC2102
KPTANUC2103
KPTANUC2104

KPTANUC2105

KPTANUC2106
KPTANUC2107
KPTANUC2201
KPTANUC2202
KPTANUC2203
KPTANUC2204
KPTANUC2206
KPTANUC2208

Időpont

2023.06.22.

2023.07.03.

Helyszín

MLSZ Edzőközpont
Telki (Szajkó u. 39, 2089)

MLSZ Edzőközpont Telki
(Szajkó u. 39, 2089)

Követelmény

Az UEFA B tanfolyam esetében az online teszt tananyaga megegyezik az MLSZ Grassroots C tanfolyam elméleti vizsga online záróteszt tartalmával.

Az UEFA B tanfolyam esetében az online teszt tananyaga megegyezik az UEFA C tanfolyam elméleti vizsga online záróteszt tartalmával.

Gyakorlati és szóbeli felvételi:

Gyakorlati és szóbeli felvételire augusztusban kerül sor az alábbiak alapján:

Csak az a jelölt folytathatja a felvételit, akinek az online teszt eredménye legalább 60%-ot eléri. Az online teszt során kialakult sorrend alapján az első 50 fő folytathatja a felvételi eljárást)

A felvételi elbeszélgetés célja, megismerni a jelölt pályaorientációra vonatkozó motivációs bázisát, képet alkotni a labdarúgóedzői pálya/munka világában történő tájékozottságáról, vezetői attitűdjéről. Továbbá feltárni, hogy milyen releváns kompetenciákkal bír (edzéstervezés, szakmai kompetenciák) a jelentkező a labdarúgás szakmai és módszertani ismereteinek főbb elméleti és gyakorlati kérdéseiről.

Gyakorlati tesztpálya teljesítése, mely az alábbi linken elérhető. 

 

A jelentkezés folyamata:
A tanfolyamra kizárólag a személyes MOK profilban lehet jelentkezni. Amennyiben még nincs profilja, kérjük a jelentkezési időszak előtt regisztráljon az https://edzokepzes.mok.mlsz.hu/ oldalon ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezni tudjon.

A tanfolyami jelentkezés a személyes MOK profilban a KÉPZÉSEK fül alatt a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó JELENTKEZÉS gomb megnyomásával kezdhető meg. A JELENTKEZÉS gomb megnyomása után a képzés összefoglalója jelenik meg, ahol a jelentkezési dokumentumok feltöltését követően és az oldal alján az első, csillaggal megjelölt GDPR szabályzat kötelező elfogadása után (a másik két szabályzat elfogadása opcionális) a JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával véglegesíthető a jelentkezés.

Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy megerősítő e-mailt küld.

Kérjük a jelentkezés alkalmával figyeljen oda, hogy melyik tanfolyamra jelentkezik. A téves jelentkezést nem tudjuk módosítani.

Egy jelentkező csak egy tanfolyamra jelentkezhet, és a felvételi eljárást kizárólag az adott tanfolyamra meghatározott helyen és időpontban teljesítheti!

Amennyiben a sikeres jelentkezés után nem várt körülmény miatt nem tud részt venni a felvételi eljáráson, kérjük jelezze a mok@mlsz.hu email címre.

Feltöltendő dokumentumok listája:

Feltöltendő dokumentum:

Érvényes sportorvosi igazolás
vagy 30 napnál nem régebbi munkaegészségügyi igazolás (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy 30 napnál nem régebbi háziorvosi igazolás (egészséges, sporttevékenységet végezhet)

Érettségi bizonyítvány
Magasabb iskolai végzettséget igazoló irat másolata

MLSZ Grassroots C/UEFA C oklevél másolata

Az MLSZ GRC / UEFA C záróvizsgától számított minimum 1 éves edzői tevékenység, melyet egyesületi igazolással kell bizonyítani.
vagy az MLSZ GRC/ UEFA C záróvizsgától számított minimum 1 éves labdarúgó szakmai tevékenységgel kapcsolatos munkavégzés a Magyar Labdarúgó Szövetségnél, melyet szövetségi igazolással kell bizonyítani (az 1 éves időtartam nem a jelentkezés időpontjáig, hanem a tanfolyam kezdetétig értendő)

Azon jelentkezőknek, akiknél kizárólag a „minimum 7 első osztályban játszott teljes szezon profi labdarúgóként FIFA / UEFA tagországban” feltétel teljesül, a fent felsoroltak közül csak az 1. és 2. pontban meghatározott dokumentumokat kell feltölteniük; valamint ezek mellett az önélet-rajzukat, melyben részletesen kitérnek a feltételként szabott első osztályú játékos pályafutás le-írására.

Feltöltési határidő: 2023.06.05. 16.00

 

Amennyiben az alábbiak közül valamelyik dokumentum nem kerül feltöltésre a megadott határidőig, a jelentkező nem kezdheti meg a felvételi eljárást és jelentkezése törlésre kerül.

 Bemutatandó dokumentum:

A gyakorlati/szóbeli felvételi eljárás során bemutatandó dokumentumok!

  • Az erkölcsi bizonyítványt a gyakorlati vizsgán kell bemutatnia a jelentkezőknek. Kizárólag a tényleges erkölcsi bizonyítvány megléte esetén vehet részt a felvételi eljáráson a jelentkező, a megkérést igazoló bizonylat nem elegendő.
  • Fényképes szakmai önéletrajz és karrierterv (1 példányban kinyomtatva)
  • Klubajánlás (1 példányban kinyomtatva)

FELVÉTELI ELJÁRÁS

A felvételi eljárás gyakorlati részén sportruházatban, edzésszerelésben kötelező a megjelenés.
A gyakorlati foglalkozásokon mindenki saját felelősségére, önként vesz részt.

A felvételi eljárás érvényes teljesítése nem jelent automatikus felvételt! Ha az érvényesen felvételizettek száma meghaladja a felvehetők keretszámát, úgy a felvételi eljárás során kialakult rangsor alapján történik a felvétel.

A felvételi eljárás végén kialakult végső pontszámok határozzák meg a felvettek rangsorát, a legtöbb pontot elérő felvételizőtől kezdve csökkenő pontszámok szerint.

A tanfolyam minimum 12 fő létszámmal indul.

*Azon jelentkezők esetében, akiknél az 5. és 6. pontban kizárólag a „minimum 7 első osztályban játszott teljes szezon profi labdarúgóként FIFA / UEFA tagországban” feltétel teljesül, maximum 4 fő nyerhet felvételt a tanfolyamra.


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

Szponzorok