További nevezési információk

2019. június. 19., 15:32   |    

További nevezési információk

A nevezési dokumentumokat idén is elektronikusan kell benyújtani az ifa.mlsz.hu ügyviteli rendszerben (Sportszervezet-Versenyeztetés-Verseny nevezés).

A nevezéshez szükséges dokumentumokban változás nincs az előző évekhez képest!
Ezúttal is csatoljuk az "Egyesületeknek Nevezési felület átalakítása" nevű dokumentumot amely részletesen leírja a teendőket.
A "Nyilatkozat nevezés 2019-2020" dokumentumot le kell tölteniük, kitölteni, és cégszerű aláírással ellátva visszaszkennelni a leírás szerint.

Fontos, hogy a nevező sportszervezetnek az MLSZ (központ, megyei igazgatóság) felé ne legyen tartozása.

Kiegészítő információ:
Nevezési és tagdíj befizetésről szóló számlát nem szükséges csatolni, mivel 2019. július 1. a nevezési határidő, a nevezési-, és tagdíjról szóló számlát viszont 2019.07.02-től állíthatunk ki.
Természetesen számlát kiállítunk a befizetéseket követően, a számla kézhezvételét követően újra ne fizessék be!

Megyei I. osztályú csapatnak 65.000 forint tagdíj-, és nevezési díjat kell utalnia,

Megyei II. osztályú csapatnak 13.000 forint tagdíj-, és nevezési díjat kell utalnia,

Megyei II. osztályú, Országos Magyar Kupában is induló csapatnak 63.000 forint tagdíj-, és nevezési díjat kell utalnia, 

Megyei III. osztályú csapatnak 11.000 forint tagdíj-, és nevezési díjat kell utalnia.

A nevezési és tagdíjakat változatlanul a 11707024-20480789-es számú bankszámlánkra tudják utalni.
Azon Megyei II. és III. osztályú egyesületek, akik a(z országos) Magyar Kupában is el kívánnak indulni, szintén szíveskedjenek e nevezési dokumentációt benyújtani. (Nyilatkozat - 2019-2020. Férfi Felnőtt Magyar Kupa című nyomtatványt kell kitöltve, cégszerűen aláírva feltölteniük).
Azon egyesületek, akik csak a Keglovich László megyei kupában indulnak, nincs ezzel kapcsolatosan külön teendőjük. Minden felnőtt bajnokságunkba nevező sportszervezet automatikusan besorolást nyer a Keglovich Megyei Kupába is.

A 2019-2020. évi bajnokságok versenykiírásait honlapunkon, a letölthető dokumentumok menüpont alatt találhatják meg. 

Lényegi változások a tavalyi szezonhoz képest:
Megyei II. osztályban U19-ben 3 évvel bővült a szerepeltethető labdarúgók korosztálya, így idén az 1994. január 1 után született labdarúgók nevezhetők. További változás, hogy 10 fő túlkoros labdarúgó nevezhető, viszont abban nincs változás, hogy továbbra is csak 5 túlkoros tartózkodhat a pályán egyidejűleg (vagyis túlkorost lehet cserélni túlkorosra).
Megyei III. osztályban az alsó korhatár változatlanul a betöltött 15. életév. Változás, hogy azon egyesületek, amelyek nem versenyeztetnek utánpótlás csapatot (U16, U14), 14. életévét naptári napra betöltött labdarúgókat is szerepeltethetnek.
Felhívjuk figyelmüket a Versenykiírás 17.D pontjára: "Elektronikus jegyzőkönyv használata kötelező!"
Mivel sokan panaszkodtak, hogy egyes sportszervezetek nem hajlandók biztosítani az elektronikus jegyzőkönyv megírásának alap feltételeit, ezért külön felhívom figyelmét, annak a csekély számú egyesületnek, akiknek hiányosságaik voltak e téren, hogy a 2019-2020-as szezon kezdetére teremtsék meg az elektronikus jegyzőkönyv megírásának feltételeit. Ennek elmulasztása fegyelmi vétség, amelyet a FB fog szankcionálni. (2015-2016 óta kötelező az elektronikus jegyzőkönyv használata, a 4 év türelmi idő elegendő kell, hogy legyen).


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

Szponzorok