Tizenhét meccsen tizenhét gólt lőtt

2016. március. 17., 11:12   |    

Tizenhét meccsen tizenhét gólt lőtt

A nyúli csapatban Rigó Dávid valósággal ontja a gólokat: annyi találatot jegyez, ahányszor pályára lépett ebben a bajnokságban.

Nagyszerű formában futballozik Rigó Dávid, a megyei első osztályban szereplő Loland-Nyúl játékosa. A támadó nemrég mesternégyest ért el a Fertőszentmiklós ellen, korábban három gólt rúgott a Lipótnak, az elmúlt hétvégén pedig győztes gólt szerzett a DAC ellen. Ebben a bajnokságban eddig mind a 17 alkalommal pályára lépett, s épp 17 gólt szerzett, vagyis: „Jól sikerült a felkészülés, talán emiatt tudtam eddig ennyi gólt szerezni. Ha nem is lehetek ott minden edzésen, a meccseken mindig száz százalékban odateszem magam” – mondta a 23 éves játékos, aki Bajcson ismerkedett meg a sportággal. „Kilencévesen kezdtem el futballozni. Először több poszton is kipróbáltak. Aztán talán a gyorsaságomnak is köszönhetően a támadósorban kötöttem ki. A kapu előtt érzem igazán jól magam. Sokáig fociztam Bajcson, a település egykor megye egyet többször nyert csapatában négy alkalommal jutottam szóhoz. Később, amikor már megyei másodosztályú lett az együttes, akkor kerültem Öttevényre. Mindenképp magasabb osztályban akartam futballozni. Az első idényben kilenc gólig jutottam, majd az akkori edző, Horváth Dénes invitálására Nyúlra kerültem.” Ahol sikerült is gyorsan beilleszkednie. „Fél év alatt tizennégy meccsen huszonöt gólt lőttem. Feljutottunk a megyei első osztályba, ahol most a második helyen állunk. Négy pont csupán a lemaradásunk, ami egyáltalán nem behozhatatlan” – szögezte le a csatár, akit magasabb osztályban is szívesen látnának. „A tanulás és a munka eddig is fontos volt számomra. Mehettem volna Csornára, de ezért maradtam a nyúli csapatban. Előfordulhat, hogy itt gólkirály is lehetek, ahogy az is, hogy később mégis kipróbálom magam magasabb osztályban.” (Szeitz Tibor, Kisalföld)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

Szponzorok