TAO-tájékoztató!

2020. december. 11., 13:28   |    

TAO-tájékoztató!

Tisztelt Sportszervezet!

Felhívom figyelmét, hogy a folyamatban lévő és a már befejezett sportfejlesztési programokkal kapcsolatos elszámolási határidő 2020.december 12-én éjfélkor lejár! A 2020. december 12-i végdátum jogvesztő dátum! Az ezt követően beadott, valamint be nem adott elszámolások újra nyitására nem lesz lehetőség.

Külön, felhívom figyelmét az MLSZ TAO Ellenőrzési Osztály tájékoztatására az elszámolások beadására vonatkozóan!

Elszámolási kötelezettsége van minden olyan sportegyesületnek, aki rendelkezik jóváhagyott sportfejlesztési programmal!

Például:

  • 2019/20 évad tekintetében, amennyiben nem sikerült támogatót találni, úgy szintén kötelező, vagy végelszámolás, vagy esetlegesen záróelszámolás +hosszabbítási kérelem beadása!
  • Az egyesület Rendelkezik 2018/19 évadra vonatkozó hosszabbított programmal, mert nem tudott támogatást szerezni sem az alapidőszakban sem a hosszabbított időszakban – Ebben az esetben kötelező végelszámolás, vagy esetlegesen 2. záróelszámolás + hosszabbítási kérelem beadása!
  • Rendelkezik 2017/2018¸2016/2017 vagy 2016/2015 hosszabbított programmal

Az MLSZ TAO Ellenőrzési Osztálya az alábbi esetekben tekint el a 2020. december 12-i végső határidőtől:

  • Igazoltan nincs elnöke az egyesületnek/elnökváltás folyamatban van és ezt jelzik az ellenőrzési osztálynak, az adótámogatási osztálynak ÉS a megyei igazgatóságnak e-mailen legkésőbb 2020. december 12-ig
  • Lejárt a Netlock tanúsítvány és nem érkezik meg az új 2020. december 12-ig. Ezt is jelezni kell – ellenőrzési osztály, adótámogatás, megyei igazgatóság részére A határidő itt is december 12.

A Szankció elkerülése érdekében a fent említett minkét esetnél kell, hogy legyen megnyitott elszámolás, amiben rögzített bizonylatoknak kell lenniük (természetesen kivételt képez ez alól, ha az elszámolás bármilyen okból nullás – nem kapott TIG-et, nem volt költés, teljes összeget hosszabbítana.

Valamint,

  • - azon egyesület, akiknek módosítás alatt van a programja és az utolsó percben kapja meg a módosítás jóváhagyó határozatát, azok részére is biztosítva lesz a későbbi beadás. Ezt az Ellenőrzési Osztály folyamatosan egyezteti  a pályázati irodával

Kizárólag ezekben az esetekben lehetséges az egyesületek részére, hogy a későbbiekben is be tudják adni az elszámolásaikat!!!!

Fontos! Figyeljenek arra, hogy a véglegesített státuszú elszámolások nem tekinthetőek beadottnak! A hosszabbítási kérelem beadás után feltétlen be kell küldeni a záróelszámolásokat is!


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

2024-05-15 15:29:08

Fegyelmi határozat (május 14.)

2024-05-07 14:20:17

Fegyelmi határozat (Május 7.)

Szponzorok