Táborban a legjobbak

2017. november. 21., 13:11   |    

Táborban a legjobbak

Két, háromnapos edzőtábort is tartottak nemrég Töltéstaván utánpótláskorú játékosoknak.

Az U11-es korosztályban öt megyei alközpont legjobbjai vehettek részt az összetartáson, majd az OTP Bank Bozsik-program keretein belül az alközpontok alatti, 2. számú megyei U13-as válogatott tagjai számára szintén háromnapos tábort rendezett az MLSZ.
Az U13-asoknál 14 egyesületből 23 játékost hívtak meg, a táborvezető Talabér Tamás alközpontvezető volt az Üstökös FC-ből. Az U11-es korosztályban hat egyesület 23 labdarúgója kapott felkészítést, a táborvezető Bencze Károly gyirmóti alközpontvezető volt. A tábor szakmai munkáját Csáki László irányította.
"Célunk a kiválasztás előkészítése és lehetőség biztosítása volt a csoportokban fejlődő gyerekeknek, hogy válogatott szinten is meg tudják mutatni a tehetségüket, illetve érezzék, hogy az adott szint is kiugrási lehetőséget nyújt azok számára, akik alázattal, hétről-hétre kiemelkedő teljesítményt nyújtanak az edzéseken és tornákon - fogalmazott Csáki László. - Az edzések mellett közösségi programok illetve mérkőzések megtekintése is a program része volt. Az edzéseket az alközpontvezető, illetve régiós szakmai vezető és meghívott felkészítőedzők tartották. Mindegyik korosztályban több tehetséges játékost fedezhettünk fel, akik előtt újabb perspektívák nyílhatnak a jövőben, ha a tehetséggondozásban aktívan részt vesznek a nevelőegyesületek illetve a felkészítőedzők is. A sikeres lebonyolításában vitathatatlan érdemei voltak a Land Plan szálloda tulajdonosának, illetve alkalmazottainak és nem utolsó sorban Töltéstava polgármesterének, akiknek ezúton köszönjük a segítséget és a támogatást."


Címkék:

További hírek

Általános
ETO-Újpest a kupában

2018-09-28 10:35:45

ETO-Újpest a kupában

Az MLSZ elkészítette a Magyar Kupa 7. fordulójának párosítását, amely szerint az ETO az Újpesttel csap össze.

Általános
Ismét kupaforduló - frissítve!

2018-08-07 15:38:38

Ismét kupaforduló - frissítve!

Szerdán két mérkőzéssel folytatódtak a Magyar Kupa megyei selejtezői.

Általános
Válogatott röplabdásból tehetséges futballbíró

2018-03-21 10:33:03

Válogatott röplabdásból tehetséges futballbíró

Egy fiatal játékvezető karrierjében jelentős állomásához érkezett: a 25 éves győri Zám Zsolt idén februárban bekerült az NB III-as keretbe.

Általános
Ismét edzőképzés

2018-03-12 12:15:44

Ismét edzőképzés

Felhívjuk figyelmüket, hogy március 13-án 12 órától lehet az MLSZ Grassroots C tanfolyamra jelentkezni.

Értesítők, információk

2018-10-02 14:21:17

Fegyelmi határozat (október 2.)

Szponzorok