Régiós MAVONT tornán vett részt a Megyei Amatőr Válogatottunk!

2022. január. 26., 11:46   |    

Régiós MAVONT tornán vett részt a Megyei Amatőr Válogatottunk!

A régiós tornán 5 megye vett részt (Vas, Zala, Veszprém, Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron), s körmérkőzéses rendszerben zajlottak az összecsapások.

Csapatunk edzői párosa, Varga Péter (Csorna) és Cseri Mihály (Lipót) az alábbi keretet jelölte ki a tornára:

Árki Kristóf (Kapuvár), Bodó Szilamér Norbert (Koroncó), Galambos Dániel (SFAC), Honyák Máté (SFAC), Horváth Attila (Csorna), Horváth Kevin (Kapuvár), Kantó Árpád (Jánossomorja), Nagy László (Nyúl), Németh Balázs (Csorna), Papp Richárd (Csorna), Rigó Dávid (Bácsa), Sipos Máté (Bácsa), Szabó Konrád (K)(Győrszentiván), Szabó Szebasztián (Lipót), Szalai Attila (Csorna), Tar Péter (Lipót), Vass Károly (K)(Vitnyéd), Veller Patrik (Lipót), Visy Bálint (Csorna), Wágenhoffer Gergely (Nyúl).

Varga Péter: - Köszönettel tartozok a megyei kluboknak, hogy a meghívott játékosokat elengedték erre a két napra. Örülök, hogy egyesületünk játékosai mindkét napon jól teljesítettek és meghatározói voltak a Győr-Moson-Sopron megyei válogatottnak. A tornán 2. helyen végeztünk, nüanszokon múlott, hogy nem sikerült megnyerni, de a játékosok és én is elégedett lehetek a mutatott játékkal. Két összetartó edzés után, két nap alatt 4 mérkőzés került megrendezésre. Úgy érzem, hogy a megye 10 csapatából beválogatott játékosok mindegyike megérdemelte, hisz látványos és jó játékot produkáltak. (többek szerinte a legjobbat) Bár másodikak lettünk, mégis úgy érzem, rengeteg tapasztalattal, élménnyel lettek gazdagabbak a srácok. A felkészülés mostani szakaszában jól szolgálta a játékosok felkészülését ez a fárasztó, de színvonalas torna.

A torna végeredménye:

1. Komárom-Esztergom megye 8 pont

2. Győr-Moson-Sopron megye 7 pont

3. Veszprém megye 7 pont

4. Vas megye 3 pont

5. Zala megye 1 pont

Eredmények:

Győr-Moson-Sopron megye 1-1 Vas megye

Győr-Moson-Sopron megye 0-2 Komárom-Esztergom megye

Veszprém megye 1-4 Győr-Moson-Sopron megye

Zala megye 0-3 Győr-Moson-Sopron megye

A részletes jegyzőkönyvek, tabella és eredmények az alábbi linken elérhetőek:

https://adatbank.mlsz.hu/league/56/19/25071/1.html


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok