Könyv készült - Priskin Tamás pályafutása 200 oldalon

2023. december. 21., 22:18   |    

Könyv készült - Priskin Tamás pályafutása 200 oldalon

Szép kivitelű, látványos művel gazdagodott a magyar labdarúgással kapcsolatos könyvek sora, a napokban jelent meg a Priskin lő, góóól...! című könyv, amely a 63-szoros magyar válogatott labdarúgó pályafutását mutatja be. A szerzője Papp Győző, a Kisalföld sportrovat vezetője, akinek már több mint tíz önálló munkája látott napvilágot.

"Amikor tavasszal megkerestem Vági Mártont, az MLSZ főtitkárát a könyvkiadás ötletével, kezdetben nem lelkesedett érte, mondván szinte minden megyében csak statisztikákat tartalmazó munkák készülnek. Megemlítettem, hogy ez Priskin Tamás pályafutásáról szólna, és ekkor egyből derűsebb lett a tekintete. Azonnal zöld utat engedett, hiszen Tamás életútja alkalmas a példamutatásra is a jelen és a jövő generációi számára" - fogalmazott Bolla Péter, a megyei társadalmi elnökség elnöke, ugyanis a 200 oldalas könyv az MLSZ kiadásában, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatóság mentorálásával jelent meg. 

"Szenzációs érzés, hogy a kezemben tarthatom a rólam szóló könyvet - mondja Priskin Tamás. - Nagyon vártam már ezt a pillanatot. A hozzám érkező gratuláció áradattól és kedves hozzászólástól néha meg is hatódtam. Köszönet az MLSZ vármegyei igazgatóságának a könyv mentorálásáért és köszönet jár a részemről Papp Győzőnek, a könyv írójának is."

"Gondoltam, hogy szép és jó lesz a Priskin Tamást bemutató kötet, mégis azt mondom, minden várakozásomat felülmúlja. Örülök, hogy napvilágot látott. Úgy döntöttünk, az első kiadás nem kerül kereskedelmi forgalomba, azzal az MLSZ rendelkezik. A második valószínű, a jövő év elején jelenik meg és webshopon keresztül árusítjuk majd" - tette hozzá Horváth László területi igazgató.

(Forrás: Kisalföld)


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok