Összekeverték már az MTK labdarúgójával - Talabér, a gólrekorder

2016. június. 09., 13:11   |    

Összekeverték már az MTK labdarúgójával - Talabér, a gólrekorder

Nem panaszkodhattak a szurkolók, a múlt hétvégén rengeteg gól született a megyei alacsonyabb osztályú bajnokságokban.

A megyei II. osztály Győri csoportjában a Kunsziget 9–1-re győzte le a kónyi csapatot. A hazaiaknál Szeredi András négy gólig jutott. Többen is tripláztak a megyei II. osztály Mosonmagyaróvári csoportjában, Kurucz Sándor (Hegyeshalom), Kovács Róbert (Mosonszolnok), Litresits Zsolt (Halászi), Böröndi Lajos (Dunakiliti), valamint a Püskiben futballozó Czafik Máté is háromszor talált a kapuba hétvégén. Őket is felülmúlta azonban Varga Imre, a Mosonszentmiklós játékosa, aki a Károlyháza elleni 8–2-re megnyert találkozón öt találatot szerzett. Ennél is több gólt rúgott a megyei II. osztály Soproni csoportjában szereplő Répcementi SE labdarúgója, Horváth Róbert. A dénesfai játékos a Babót elleni gólzáporos, 13–0-ra megnyert találkozón hatszor talált a kapuba. A hétvége rekordere azonban nem ő, hanem Talabér Attila lett. A megyei III. osztályú Bágyogszovát futballistája 9(!) gólt lőtt a Bodonhely elleni összecsapáson. Érdekesség, hogy a bágyogszováti futballistát ugyanúgy hívják, ahogy az élvonalbeli MTK egyik labdarúgóját. „Nem vagyunk rokonok, de volt rá példa, hogy összekevertek vele – meséli a bágyogszováti Talabér Attila. – Az utánpótlás-válogatott egyik mérkőzését közvetítették, s aput büszkén hívta az egyik ismerőse, hogy látott engem a tévében. Nekem amolyan hobbi csak a labdarúgás. Persze nagyon szeretek focizni és ha már a pályán vagyok, mindent megteszek, hogy jól menjen a játék. Hétvégén ez nem jött annyira össze a meccs elején, de elég kitartó vagyok, s végül kilenc, pontosabban nyolc gólig jutottam, mert bár nekem írták be a jegyzőkönyvben a találatot, az egyik öngól volt” – ismerte el sportszerűen a támadó, aki korábban egyszer már hét gólt is lőtt egy mérkőzésen. „A csapattársak és a szurkolók biztatása is kellett, hogy ennyi gólt rúgjak, ám számomra nem ez a legfontosabb. A lényeg, hogy ha lehet, mindig megszerezzük a győzelemért járó három pontot” – tette hozzá a bágyogszováti futballista. (Szeitz Tibor, Kisalföld)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

Szponzorok