McDonald's Fair Play Cup

2023. október. 05., 10:43   |    

McDonald's Fair Play Cup

Október 15-ig lehet nevezni az MLSZ által szervezett Középiskolai Labdarúgó Programra.

A McDonald’s Fair Play Cup-on azok a középfokú köznevelési intézmények csapatai vehetnek részt, amely csapatok a saját intézményükben tanuló diákokból minimum 6 - maximum 12 lányt, illetve fiút regisztrálnak. Azon általános iskolák is részt vehetnek a versenyrendszerben, melyeknek egyes tanulói a Bozsik Intézményi Program korcsoportjának már nem felelnek meg, a McDonald’s Fair Play Cup korcsoportjának viszont igen. Minden diáknak tanulói jogviszonnyal kell rendelkeznie az adott verseny időpontjában! A csapatok összetétele kizárólag lányokból vagy kizárólag fiúkból állhat.

Korlátozás: az MLSZ és bármely más ország labdarúgó szövetségének 2023/2024-es alap versenyrendszereiben érvényes játékengedéllyel rendelkezők nem nevezhetők. Amennyiben egy játékosnak érvényes a játékengedélye, de a 2023/2024-es szezonban még nem lépett pályára az egyesületében, az MLSZ Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatóságán kérelmezheti annak visszavonását, ezután bekerülhet az intézményi csapatba.

Nevezési felület és egyéb információk (versenykiírás, jelentkezési felület, törvényes képviselő hozzájárulás): 

https://fairplaycup.mlsz.hu

Nevezési határidő: 2023. október 15.

További információ kérhető Dombi Olivér Győr-Moson-Sopron megyei Grassroots koordinátortól E-mail: dombi.oliver@mlsz.huTel: 30/141-0651


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

Szponzorok