Maradnak a célok Hegykőn

2020. május. 16., 10:52   |    

Maradnak a célok Hegykőn

Nyáron a bajnokság megnyerését tűzték ki célul a megyei II Nyugati csoportjában szereplő FSC Hegykőnél.

Az együttes tizennégy mérkőzésen szerzett tizenegy győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel az élen zárta a bajnokságot. Már csak emiatt is érinti érzékenyen az MLSZ döntése a csapatot, mert a félbeszakadt bajnokságból az első hely ellenére sem juthatnak fel a megyei élvonalba.
„Mi is, és a játékosok is csalódottak vagyunk. A fiúkat különösen megviselte, hogy nem indulhatunk az első osztályban, hiszen ezért harcoltak, küzdöttek. A döntést, hogy nincs se kieső, se feljutó, fairnek érzem, de valahogy kárpótolhatnák a labdarúgókat és ha már a nevezést minden csapat befizette, díjazhatnák a játékosokat” – kezdte Kelemen Gábor elnök.
„Mindenképp a bajnoki címet tűztük ki célnak az év elején és úgy gondolom, hogy semmi probléma nem volt a csapat szereplésével. Télen az élen fordultunk, s az egyetlen megrendezett tavaszi fordulóban szenvedtük el első vereségünket. Hullámvölgyek mindenhol előfordulhatnak” – értékelt a klubvezető.
A hegykői elnök a folytatásról és a játékoskeretről is beszélt.
„Sajnos most kezdhetjük elölről az egészet, de a célok nem változnak: szeretnénk bajnoki címet szerezni és feljutni a megyei első osztályba. Úgy döntöttünk, a következő hónapot még kivárjuk s majd júniusban kezdjük el az edzéseket. Ami biztos, hogy az edző munkájára továbbra is számítunk, s ha a csapat együtt marad, akkor nem igazán tervezünk igazolni, mert viszonylag bő a keretünk. Egyelőre azonban nagy a bizonytalanság és semmi információnk nincs a következő bajnokságra vonatkozóan.”
(Kisalföld)


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

Szponzorok