Már edzésben a Győri ETO focistái - Cél a bajnoki cím

2015. június. 28., 17:26   |    

Már edzésben a Győri ETO focistái - Cél a bajnoki cím

A Győri ETO szerdán megkezdte a felkészülést az NB III-as idényre. Hat mérkőzést játszik a csapat az augusztus eleji bajnoki rajtig. A keret összetétele még változhat.

Az ETO zömében fiatal játékosokból álló kerete szerdán délelőtt szorgalmasan rótta a köröket a győri stadion egyik edzőpályáján, majd Németh Zoltán vezetőedző utasítására előkerültek a labdák is. Jókedvűen mozogtak a srácok, hiszen ők is azt remélik, mint a csapat szurkolói: jövő ilyenkor bajnokcsapatot ünnepelhetnek Győrben. Addig azonban hosszú lesz út. – Öthetes felkészülést terveztünk a bajnoki rajtig, ebből az e heti három nap amolyan ráhangolódásnak számít a munkára – magyarázza Preszeller Tamás szakmai igazgató. – Vannak igazolt hiányzók a játékoskeretből. Weitner Ádám és Mayer Milán pihenőt kapott a hétre, Illés Dávid tavasszal megsérült, jelenleg a rehabilitációját végzi, de a jövő héten várhatóan már teljes értékű munkát végezhet, akárcsak Borkai Ádám és Vörösbaranyi Armand. A következő hétfőn és kedden egyébként terheléses élettani orvosi vizsgálaton vesz részt az ETO első csapata Budapesten dr. Petrekanits Máté vezetésével. – Hat edzőmeccset terveztünk júliusra – folytatja a szakmai igazgató. – Szlovákiai és magyar csapatokkal játszunk, így a Szenccel, a Nagymegyerrel, az Ajkával, a Dunaszerdahellyel és az osztrák Mattersburggal. Az utolsó terminusra még keressük az ellenfelet. Nem tudjuk, hogy mikor történik meg az NB III sorsolása. Attól függően augusztus elsején vagy másodikán játsszuk az első fordulót. A technikai vezetői tisztet ezentúl Juhász Anita és Havas Máté látják el a klubnál. Ugyancsak technikai kérdés, hogy a „régi" ETO-nak értelemszerűen megszűnt a szerződése az addig beszállító sportszergyártó céggel. Több mint valószínű, hogy a futballcsapat a futsalosokkal azonos márkájú szerelést visel majd az induló idényben. – A játékoskeretet illetően a főbb törekvéseink megvalósultak – említi végül Preszeller Tamás. – Az értékeink nagyon jelentős részét sikerült megtartani. A létszám kilencvenszázalékos, egy-két poszton tervezünk még erősítést. Próbajátékosok folyamatosan lesznek nálunk, ezek függvényében is döntünk arról, hogy kiket igazolunk le. (Papp Győző, Kisalföld)  

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok