Kreditpontszerző továbbképzés az ETO-nál

2024. augusztus. 06., 09:54   |    

Kreditpontszerző továbbképzés az ETO-nál

Az MLSZ Edzőképzési Központja ezúton tájékoztatja Önöket az ETO FC Győr, az NSÜ és az MLSZ közös szervezésű szakmai továbbképzéséről:

Téma: "A perceptuális kognitív készségek hatása feladatmegoldásokban, fiatal labdarúgók körében"

Az ETO FC Győr és a Széchenyi István Egyetem ad otthon az MLSZ soron következő kredit gyűjtő konferenciájának, melynek témája: "A perceptuális kognitív készségek hatása feladatmegoldásokban, fiatal labdarúgók körében", Dr. Andre Roca előadásában.

A konferenciára 2024. augusztus 22-én kerül sor Győrben, az elméleti oktatás a Széchenyi István Egyetem VIP előadótermében, majd a gyakorlati rész ETO Stadionban lesz.

A program két részből áll, két 45 perces előadásból, melyet kérdések és válaszok követnek. A második rész gyakorlati bemutató lesz a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia játékosainak részvételével az ETO FC Győr centerpályáján.

Részletes program:

9:00 - 11:00 Elméleti előadás (helye: a Széchenyi István Egyetem, VIP előadó terme, Egyetem tér 1.)

11:40 - Gyakorlati bemutató (helye: az Győri ETO FC center pályája)

Az előadó rövid bemutatása:

Dr. Andre Roca doktori fokozatát a liverpooli John Moore's Egyetemen szerezte "teljesítmény és készségelsajátítás" témakörben (2008-2011), majd posztdoktori kutatást végzett a kölni Sporttudományi Egyetemen (2012-2013), 2013-tól a londoni St Mary's Egyetem docense.

Elsődleges kutatási területe a hatékony gyakorló környezet kialakítása a sikeres készségtanuláshoz. André a tudományos tevékenységén túl is elismerést váltott ki, munkájával.  Az akadémiai kiválóság iránti elkötelezettségét széleskörű gyakorlati tapasztalat egészíti ki a professzionális sport területén. Rendszeres tanácsadói támogatást nyújt sportszervezeteknek, és két évtizeden át edzőként dolgozott kiváló futballakadémiákon.

Az MLSZ a rendezvényen résztvevőknek 5 kreditpontot ad. A regisztrációs díj 7500 Ft.

Jelentkezés IDE kattintva érhető el 

vagy

Az ETO FC Győr weboldalán


További hírek

Bajnokság
Sportfejlesztési programok

2024-09-09 14:18:22

Sportfejlesztési programok

Bajnokság
Kisorsolták a negyedik fordulót a Keglovich László Vármegyei Kupában

2024-09-03 13:46:38

Kisorsolták a negyedik fordulót a Keglovich László Vármegyei Kupában

A Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatósága elkészítette a Keglovich László Vármegyei kupa negyedik fordulójának párosításait.

Bajnokság
Már a harmadik fordulót sorsolták a Keglovich Kupában.

2024-08-21 11:05:00

Már a harmadik fordulót sorsolták a Keglovich Kupában.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatósága elkészítette a Keglovich László Vármegyei kupa harmadik fordulójának párosításait.

Bajnokság
Scout UP tanfolyam indul

2024-08-16 09:11:47

Scout UP tanfolyam indul

Értesítők, információk

Szponzorok