Kettétört karrier

2015. szeptember. 02., 14:01   |    

Kettétört karrier

Súlyos lábtörést szenvedett egy múlt heti kupamérkőzésen Szabó Dávid. A Győrsövényház játékosa úgy gondolja, hogy többet nem akar pályára lépni.

„Már majdnem vége volt a mérkőzésnek, amikor a kapusunk kirúgását visszafejelte az egyik csatár. Én bal lábbal tisztáztam, de az ellenfél játékosa megrúgta a támaszkodó lábamat. Csak egy reccsenést hallottam és a földre estem” – eleveníti fel a sérülését Szabó Dávid,  a Győrsövényház védőjátékosa.
A lábszárában két csont tört el múlt szerdán, a Keglovich Megyei Kupa második fordulójában. A pályáról mentő vitte kórházba a sérült játékost. „Nem altattak el a műtét alatt. Lemezt és csavarokat kaptam a jobb lábamba. Meg voltam ijedve, de a gerincembe kapott érzéstelenítőnek hála nem éreztem semmit. Egyre jobban érzem magam. A lábfejemet még nem tudom mozgatni, de a seb szépen gyógyul. A barátnőm és a szüleim is nagyon aggódtak miattam, de lassan mindenki megnyugszik. A csapatot és a szurkolókat is megviselte az eset. Rengeteg jókívánságot kaptam, természetesen az emberek támogatása is sokat segít a gyógyulásban” – fogalmaz Szabó Dávid. A huszonhét éves játékos úgy érzi, a sérülését egy szándékos szabálytalanság okozta, mivel az ellenfél játékosa késett egy ütemet a belépéssel, ám a nézők vétlennek látták az esetet. A csikvándi focista még a pályán elnézést kért Szabó Dávidtól. „Ez volt a pályafutásom első komolyabb sérülése és valószínűleg az utolsó is. Úgy tervezem, nem folytatom a labdarúgást. Nem akarom kockáztatni az egészségemet egy hobbi miatt – folytatja. – Gyerekkorom óta fontos szerepet kapott az életemben a labdarúgás, ezért kicsit sajnálom, hogy vége a pályafutásomnak. Szurkolóként viszont biztosan ki fogok látogatni a találkozókra. Raktárosként dolgozom, így a lábtörés a munkámban is akadályoz. Nagyjából két hónapra még kényszerpihenőre ítélnek az orvosok, de amint lábra tudok állni, szeretném folytatni a munkát” – mondja végül Szabó Dávid, akit a győri kórházban kerestünk fel. (Kisalföld)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

Szponzorok