Július harmadikáig lehet nevezni

2020. június. 10., 10:47   |    

Július harmadikáig lehet nevezni

A 2020/2021-es bajnoki idény nevezési határideje felnőtt és utánpótlás bajnokságok esetében 2020. július 03. péntek 12:00 óra.

A nevezés a korábbi évekhez hasonlóan elektronikusan az IFA rendszeren keresztül fog történni.

A nevezés kezdetét e-mailben fogjuk jelezni!

A nevezésekkel kapcsolatos további tudnivalók
A megyei versenyek nevezési és tagdíjait – ahogy korábban – NEM kell előre elutalni (és így a befizetést igazoló dokumentumokat feltölteni), azokat a nevezések elfogadását követően, az MLSZ számlája ellenében, utólag kell majd megfizetni (a versenykiírásokban szereplő díjak 10%-át).

A nevezés elengedhetetlen része, hogy a sportszervezet a nevezés határidejéig feltöltse a hivatalos ügyviteli rendszerbe az alábbi dokumentumokat:
1) 2020. június 1. vagy utáni keltezésű bejegyzésről szóló társadalmi szervezet kivonat / cégkivonat;
2) 2020. június 1. vagy utáni keltezésű hivatalos igazolás(ok) eredeti példányát arról, hogy nincs 90 napot meghaladó, lejárt köztartozása (NAV-tól együttes adóigazolás és önkormányzattól helyi iparűzési adóigazolás);
3) pályahasználati engedély a 2020/2021-es bajnoki szezonra;
4) nevezési nyilatkozat

A következő dokumentumokat csak változás esetén kell a hivatalos ügyviteli rendszerbe feltölteni, vagy ha ez még nem történt meg:
1) hatályos alapszabály / társasági szerződés másolata;
2) képviseletre jogosult / ügyvezető aláírási címpéldányának másolata;
3) bejegyzésről szóló hatályos bírósági végzés másolata.

Kérjük a fenti dokumentumok határidőig történő beszerzését. A Bozsik-programra a nevezések későbbi időpontban történnek majd.

Az MLSZ Elnökség ELN-55/2020 (05.04.) számú határozat határozata alapján alapesetben minden egyesület abba az osztályba jogosult nevezni, amelyben a 2019/20-as bajnoki évben szerepelt és a bajnokság lezárásakor még versenyben volt. (A kizárt és visszalépett csapatok az LVSZ rendelkezései alapján csak a legalacsonyabb osztályban indulhatnak!)

A bajnoki osztályok szükség esetén az LVSZ rendelkezései szerint a 2019/20-as versenykiírásban szereplő létszámig feltölthetők. Amennyiben bármelyik bajnokságban feltöltésre lesz lehetőség, az a 2019/20 évi zárótáblázatok alapján az LVSZ ide vonatkozó szabálya szerint fog történni.

A bajnokságok versenykiírásait az MLSZ központ jóváhagyása után folyamatosan feltöltjük.

A versenyév – várhatóan – ebben az évadban is a Magyar Kupa megyei selejtezőivel kezdődik augusztus 8-9-én. (A sorozat további részleteivel később jelentkezünk.) A megyei I., II. és III. osztályú felnőttbajnokság tervezett rajtja augusztus 15-16-a, míg a többi verseny később, a nevezések számától függően indul.

Átigazolási időszak:

Felnőtt: 2020. július 1. – július 20. éjfél

2020. július 21. – augusztus 31. éjfél (amennyiben az átadó sportszervezet hozzájárul az átigazoláshoz)

Utánpótlás, Öregfiúk: 2020. július 1. – július 31. éjfél

2020. augusztus 1. – augusztus 31. éjfél (amennyiben az átadó sportszervezet hozzájárul az átigazoláshoz)

További egyéb információk
- a fegyelmi ügyekben nem lesznek speciális határozatok, így mindenkinek az eredeti mértékű büntetését kell(ett) letöltenie;
- legutóbbi értesüléseink szerint az amatőrökre vonatkozó átigazolási szabályok nem változnak a nyáron;
- a sportorvosi igazolásokkal kapcsolatos kérdések jelenleg is napirenden vannak és a vírushelyzettel párhuzamosan folyamatosan változnak, ezért egyelőre még nincs végleges álláspont a témakörben

Edzőmérkőzések az érvényben lévő előírásoknak megfelelően játszhatók, hivatalos játékvezetők nem küldhetők.


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

Szponzorok