Jól jött Nyúlon a szünet

2020. március. 20., 09:31   |    

Jól jött Nyúlon a szünet

Bár megszerezte a győzelemért járó három pontot, nem lehetett és nem is volt felhőtlen a megyei első osztályú nyúli együttes edzőjének, Mondovics Dávidnak az öröme a múlt hétvégi, Bácsa elleni siker után, ugyanis három játékosa is súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

„Sajnos csapatunkból Schillinger Dániel és Ködmön Zoltán sem tudta befejezni a mérkőzést, mindkettőjüknek a térde sérült meg. Kurucz Richárd ugyan végigjátszotta a találkozót, ám a lefújás után jelezte, nagyon fáj a vádlija. Másnap kiderült, szerencsére egyiküket sem kell műteni, ám ha lett volna szerdai kupamérkőzés és az azt követő hétvégi forduló, ott biztosan nem játszhattak volna.”
Időközben ugyanis az MLSZ felfüggesztette a mérkőzéseket minden bajnokságban.
„Nem örültünk ennek, s természetesen a koronavírus-járványnak sem, ám a mi esetünkben most ez az intézkedés jól jött. Lesz idő a három sérültnek felépülni, így számolhatunk majd velük, amikor folytatódik a bajnokság.”
Ahol egyébként nem szerepel rosszul a nyúli együttes. A csapat 11 győzelemmel, 2 döntetlennel, 6 vereséggel hatodik a tabellán.
„Cél volt, hogy az előző bajnokságban elért tizenegyedik hely után az első hat között legyünk az őszi szezon után. Ezt sikerült is elérnünk, ott vagyunk a közvetlen élbolyban. Úgy gondolom, van esélyünk akár még előrébb is lépni, nem tartom kizártnak akár a harmadik hely megszerzését. Meglátjuk, a szünet után milyen formában leszünk. Aki szereti a focit, az otthon sem hagyja el magát, így úgy tudjuk folytatni a szezont, ahogy abbahagytuk.”
(Szeitz Tibor, Kisalföld)


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

2024-05-07 14:20:17

Fegyelmi határozat (Május 7.)

Szponzorok