Ingyen nézhetik meg a Gyirmót meccseit az amatőr futballisták

2018. november. 28., 14:34   |    

Ingyen nézhetik meg a Gyirmót meccseit az amatőr futballisták

Az NB II-es listavezető idei hazai találkozóit ingyen nézhetik meg a megyei csapatok játékosai, vezetői.

A klub a következő közleményt juttatta el hozzánk:

Meghívó a Gyirmót FC Győr mérkőzéseire

Tisztelt Megyei Labdarúgó Egyesületek!

A Gyirmót FC Győr tulajdonosai kiemelt figyelmet fordítanak a megye amatőr labdarúgására! Évek óta támogatják az MLSZ Megyei Igazgatósága által szervezett rendezvényeket, sporteseményeket és több megyei amatőr csapatnak adnak támogatást, szponzorációt is.
Most a megyei csapatoknak ingyenes mérkőzés megtekintést biztosítanak szervezett keretek között, mely igényeket a Gyirmót FC Győr marketing-vezetője, Granát Gábor felé kell megfogalmazni és email formájában eljuttatni a  granat@gyirmotfc.hu  címre.
A Gyirmót FC Győr csapata és vezetősége mindent elkövet azért, hogy jövőre Győr-Moson-Sopron megyének újra NBI-es csapata legyen! Az NBI-hez nem csak a pályán, hanem a lelátón is fel szeretnének nőni, ezért a szurkolókat szeretettel és ajándék forró italokkal (tea, bor) várják a  december 2-án, vasárnap a 13:30-kor kezdődő Nyíregyháza elleni, valamint a  december 9-én, vasárnap 15:30-kor kezdődő Kaposvár elleni, ugyancsak hazai mérkőzésükön! A klub felajánlása szerint a mérkőzéseket a megye játékosai, futball alkalmazottai - szervezett keretek között - térítésmentesen megtekinthetik!
Kérjük, ha mérkőzésre szóló meghívást a labdarúgást szerető játékosok, edzők elfogadják, akkor azt jelezzék egy elektronikus levélben a résztvevők nevével, születési helyével, dátumával a granat@gyirmotfc.hu  címen december 1-ig, szombat 12 óráig.


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában
Bajnokság
Keglovich Kupa 5. forduló

2024-03-22 08:14:38

Keglovich Kupa 5. forduló

Az 5. forduló hivatalos időpontja: 2024.04.03. szerda 17.00 óra.

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

2024-04-03 14:25:24

Fegyelmi határozat (Április 3.)

Szponzorok