Hatpontos meccs Nyúlon

2017. április. 28., 10:52   |    

Hatpontos meccs Nyúlon

A bajnoki elsőséget is befolyásoló rangadót rendeznek a megyei első osztályban vasárnap 17 órakor Nyúlon, amelyen az éllovas hazaiak a forduló előtt harmadik helyezett Lipótot fogadják.

„Mivel a célkitűzést, vagyis a dobogós helyezést úgy fest, sikerül elérnünk, nincs rajtunk teher a vasárnapi rangadót illetően – szögezte le Varga Péter, a nyúliak edzője. – Persze tisztában vagyunk vele, hogy fontos találkozó következik, amit ha sikerül megnyernünk, még fényesebb lehet az áhított érem. Nem izgulunk, ez is csak egy találkozó lesz a többi között, bár tény, győzelem esetén elléphetnénk az egyik riválisunktól.” A hazaiak várható összeállítása: Varga I P. – Kapa Márkó, Németh M. (Töltősi), Szabó A., Kapa Martin, Véghelyi, Varga Zs., Varga II P., Cserháti, Visy, Vörös Torma. Horváth Dénes, a lipótiak rutinos szakvezetője is izgalmas rangadót vár: „Örömmel térek vissza Nyúlra, korábban három és fél évig dolgoztam edzőként a csapatnál. Rengeteg barátom, ismerősöm lett, ellenfélként és nem ellenségként lépünk pályára. Ősszel a nyolcvannyolcadik percben kapott góllal sajnos kikaptunk, ezért is jó lenne visszavágni. Kétségtelen, a hatpontos mérkőzésen lépéselőnybe kerülhet a győztes, de nem biztos, hogy ezen a találkozón dől el az aranyérem sorsa. A tavalyi összecsapásunk után öt pont lett a hátrányunk, a szezon végére azonban ugyanannyi pontot szereztünk, mint a nyúli riválisunk. Bár mindkét csapat jól ismeri a másikat, biztos, hogy izgalmas, jó iramú rangadó lesz, amire – bár a nyúliak Öttevény elleni találkozóját megnéztük – külön nagyon nem készültünk” – tette hozzá Horváth Dénes. A lipótiak tervezett kezdőcsapata:  Takács N. – Virág, Molnár M., Keszei, Szücs G., Régely, Vojnisek, Bieder T., Varga T., Bieder G., Zimonyi. (Szeitz Tibor, Kisalföld)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

Szponzorok