Hat fejes gól egy meccsen

2016. április. 01., 11:41   |    

Hat fejes gól egy meccsen

Gólzáporos mérkőzésen 10–1-re győzött a Répcementi SE az Újkér ellen a megyei II. osztály 19. fordulójában. A hazaiak játékosa, Horváth Róbert hat gólt fejelt az ellenfél hálójába.

Kisebbfajta rekord született a hétvégén, amikor a listavezető Répcementi fogadta a tizennegyedik Újkért a megyei másodosztály legutóbbi fordulójában. A mérkőzést jelentős gólkülönbséggel, 10–1-re nyerte a dénesfai csapat, és bár az eredmény önmagában nem okozott nagy meglepetést, az, hogy Horváth Róbert hatszor talált az ellenfél hálójába és kivétel nélkül mindegyiket fejelte, már igen. Takács Lajos, a Répcementi elnöke is elismerően nyilatkozott a gólvágó játékosról. „Második éve játszik nálunk, él-hal a futballért. Minden meccsen teljes erőbedobással küzd, sok gólt köszönhetünk neki. Örömünkre szolgál, hogy vannak olyan játékosok a csapatunkban, akik ilyen teljesítményekre képesek. Robi futballtudása mellé szerénység és intelligencia is párosul. Mindezt az ellenfelek is észreveszik, mert mindig elismeréssel beszélnek a játékáról egy-egy mérkőzés után” – mondta a klub első embere. Horváth Róbert elmondta, hogy az eredményességéhez nagyban hozzájárulnak a játékostársak is. „Ők szolgálnak ki engem, azért tudok ennyire gólérzékeny lenni. Köszönettel tartozom az edzőnek a bizalomért, és a szponzoroknak is, hogy a csapat ilyen, szinte profi körülmények között készülhet” – mondta a támadó középpályás, aki ezzel a kiemelkedő teljesítménnyel rögtön a góllövőlista élére került a csoportban, holtversenyben csapattársával, Vágvölgyi Tamással. Mindketten 26 gólosak. A futballista elmondása szerint ha nem jön közbe komolyabb sérülés, akkor lehetséges, hogy a tavalyi szezonban elért 33 találatát is túlszárnyalja. „De nem ez a fontos, hanem az, hogy az első helyen zárjuk a bajnokságot. Másik célunk, hogy a Magyar Kupában a megyei döntőig eljussunk vagy meg is nyerjük azt. Egy csapat vagyunk, egy közös céllal, amit igyekszünk is elérni” – tette hozzá végül Horváth Róbert. (Kustor Réka, Kisalföld)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok