Hárman tripláztak a hétvégén

2016. október. 12., 11:39   |    

Hárman tripláztak a hétvégén

Jó napot fogtak ki a támadók a megyei I. osztályban, közülük hárman is mesterhármast szereztek az elmúlt hétvégi bajnoki fordulóban.

Az újonc Hegyeshalom nagy csatában idegenben győzte le 3–2-re a Ménfőcsanakot. Mindhárom vendégtalálatot Skoda Csaba szerezte. Rá emlékezhetnek olvasóink, a rendkívül gólveszélyes támadóról idén áprilisban írtunk a Kisalföldben. A Falusi Messinek becézett csatár – akkor még a megyei II. osztályban – kilenc gólt lőtt egy mérkőzésen. „A bajnokságot ugyan nem sikerült megnyernünk, de másodikként feljuthattunk a megyei első osztályba. Sokkal jobb itt futballozni, s talán nem is lógunk ki a csoportból, igaz, eddig nem mindig volt szerencsénk. Csak a Lipót focizott le bennünket, mindenki mással egyenrangú ellenfelek voltunk. Megérdemelten győztük le a Ménfőcsanakot, az egész meccset végigvédekeztük, de háromszor sikerült kilépnem, s mindháromszor gólt is szereznem. Így terveztük, s be is jöttek a kontráink” – árulta el a szezonban nyolc találatnál járó csatár. A Gönyű hazai környezetben 3–1-re győzte le a bácsai csapatot. A hazaiak mindhárom találatát Böcz Antal szerezte. A korábban az ETO-ban futsalozó csatár az eddig nyolc bajnokin hat gólt lőtt. „Most már csak nagypályán játszom, de a futsal jó alapot adott. Igazi rangadó volt a hétvégi, Bácsa elleni találkozónk, amelyen szerencsére sikerült gyorsan gólt lőni. Később növeltük is az előnyünket, majd kicsit visszaesett a csapatunk játéka. Szépített a Bácsa, de a hajrában felpörögtünk és harmadszor is a kapuba találtam. Nem ez volt az első eset, régebben már szereztem mesterhármast” – mondta a gönyűiek futballistája. Az éllovas Nyúl nagyon magabiztosan 5–0-ra győzte le a Győrszentivánt. Az ötből három gólt Visy Bálint szerzett. „Több évig magasabb osztályban Csornán  játszottam, s örülök, hogy most Nyúlon futballozhatok. Remek csapat, jó közösség a miénk, s a foci is jól megy. Vezetjük a tabellát,  nem kaptunk még ki ebben a bajnokságban – fogalmazott a szezonban már öt gólt szerző játékos. – A mesterhármassal kapcsolatban nem volt nehéz dolgom, három nagyon jó indítást kaptam, amiket  gólra is váltottam.” (Szeitz Tibor, Kisalföld. Fotó: Járeb Jutka)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

2024-05-07 14:20:17

Fegyelmi határozat (Május 7.)

Szponzorok