Harmadosztályba jutott a Ménfőcsanak

2018. június. 18., 10:16   |    

Harmadosztályba jutott  a Ménfőcsanak

Bár a visszavágón kikapott, egy gólt megőrzött előnyéből, így a Ménfőcsanak ősztől az NB III-ban kezdheti a következő szezont.

Salgótarjáni BTC–Herold Trans-Ménfőcsanak 1–0 (1–0)
Salgótarján, NB III-as osztályozó, 2. mérkőzés, 900 néző. V.: Veizer R.
Salgótarján: Végh N. – Sulcz, Czigler, Bata (Sárközi), Bakos, Tarlósi, Szabó G. (Földi), Tóth M., Czutor, Tarlósi, Híves. Edző: Csatlós Tamás.
Ménfőcsanak: Ficsór – Nagy Á., Veres, Visy, Szekeres (Ködmön), Weitner, Püspök, Németh B., Böcskey, Póczik (Csonka), Nagy B. (Balogh). Edző: Mayer János.
Gsz.: Tarlósi.
A párharc győztese: a Ménfőcsanak, 4–3-as összesítéssel.
A vendégek irányítottak, egészen a hazai gólig, amit a 28. percben Tarlósi 11-esből szerzett. A második félidőben már a Salgótarján dominált, főleg az utolsó 15 percben, de nem sikerült ledolgoznia a hátrányt. A két mérkőzés alapján megérdemelten jutott az NB III-ba a Ménfőcsanak.
Mayer János: – Hatalmas élményen vagyunk túl. A célt elértük. Óriási szív és akarat kellett hozzá. Büszke vagyok a csapatomra, hogy két év alatt amatőrszinten, amit meg lehetett nyerni, azt megnyertük, és ott vagyunk a harmadosztályban. Gratulálok a fiúknak!
Turbék István elnök: – Mindenkinek köszönjük a segítséget, aki valamilyen módon hozzátett ehhez a sikerhez. A rövid pihenőt kihasználjuk és felkészülünk az új szezonra.
Az NB III-ba jutott még a Sárvár, az Eger, a Sajóbábony, a Nagykanizsa, a Kecskemét és a Komárom. Korábban eldőlt, hogy a Taksony, a Méhkerék és a Sényő osztályozó nélkül jutott fel az NB III-ba.
(Kisalföld)


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

2024-04-03 14:25:24

Fegyelmi határozat (Április 3.)

Szponzorok