Ezüstérem a Visegrádi négyek tornáján

2018. június. 25., 13:51   |    

Ezüstérem a Visegrádi négyek tornáján

Győr-Moson-Sopron megye válogatottja a második helyen végzett az úgynevezett V4 U14 Regional Cup utánpótlás-tornán, amit a gyirmóti Alcufer Stadionban rendeztek.

Az eseményen – amelyen öt ország hat csapata vett részt – az U14-es korosztály környékbeli régió-válogatottjai csaptak össze egymással. A megyei együttesben a Bozsik-programban legjobban teljesítő fiataljaink mérhették össze tudásukat lengyel, szlovák és osztrák szomszédainkkal. A torna rendezője az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága és a Gyirmót FC Győr volt.
A házigazda Győr-Moson-Sopron megyei utánpótlás-válogatottban minden nagyobb megyei klub képviseltette magát, a legtöbb játékost – tizenhármat – az ETO adott, de volt gyirmóti, mosonmagyaróvári, soproni és csornai játékos is a keretben.
A megyei együttes remekül szerepelt, hiszen egészen a fináléig menetelt, ahol a lengyel Malapolska – gól nélküli találkozót követően – csak tizenegyesekkel tudta felülmúlni a magyar csapatot.
A torna végeredménye: 1. Malopolska, 2. Győr-Moson-Sopron megye, 3. Pozsonyi régió, 4. Nyugat Szlovák régió, 5. Burgenland, 6. Dél Morva.


Címkék:

További hírek

Közérdekű
MK: Két mérkőzésen is tizenegyesek döntöttek

2018-08-16 11:05:44

MK: Két mérkőzésen is tizenegyesek döntöttek

Szerdán négy mérkőzéssel folytatódtak a Magyar Kupa megyei selejtezői.

Közérdekű
Konferencia kreditpontokért

2018-07-24 19:56:09

Konferencia kreditpontokért

Augusztusban kreditpontgyűjtő konferenciákat tart az MLSZ Edzőképző Központja.

Közérdekű
Edzőképzés: tanfolyam több helyszínen

2018-07-10 09:25:54

Edzőképzés: tanfolyam több helyszínen

Az MLSZ Edzőképző Központjának tájékoztatása szerint a következő edzőképző tanfolyamok kezdődnek

Közérdekű
Pályát avattak Ivánban

2018-07-02 11:51:32

Pályát avattak Ivánban

Ivánban mintegy huszonnyolcmillió forintos beruházást avattak a hétvégén: elkészült a huszonkettőször negyvenkét méteres, világítással ellátott és térkővel övezett műfüves focipálya.

Értesítők, információk

Szponzorok