Évzáró és évnyitó Lipóton

2019. február. 10., 12:32   |    

Évzáró és évnyitó Lipóton

Hagyományos évzáró-évnyitó rendezvényét tartotta, ezúttal Lipóton a megyei igazgatóság.

A rendezvényen az elnökség nevében Bolla Péter társadalmi elnök az igazgatóság és Győr-Moson-Sopron megye országosan is elismert eredményességéről számolt be, s mondott köszönetet az elvégzett munkáért a testület kollektívájának. Az elnök kitért az igazgatóságot támogatókra is, akiknek szintén megköszönte a segítséget.
"Sajnos egy szomorú esemény is beárnyékolta az elmúlt esztendőt - folytatta Bolla Péter. - Tavaly búcsút kellett vennünk Palotai Károlytól."
Az elmúlt esztendőben elhunyt győri olimpiai bajnokról ezután rövid gyászszünettel emlékeztek meg a résztvevők.
Bolla Péter zárásul Csányi Sándor újraválasztásról is beszélt - az MLSZ elnöke a FIFA alelnöke maradt és megválasztották a UEFA alelnökének is -, kiemelve, hogy ez óriási sportdiplomáciai elismerés, s bízik benne, hamarosan a magyar labdarúgás a futballpályán is ilyen sikeres lesz.
Ezt követően Horváth László igazgató mondott köszönetet az igazgatóság bizottsági tagjainak, a testületben dolgozó kollégáinak. Kiemelte Győr-Moson-Sopron amatőr válogatottjának szereplését, amely megnyerve a hazai pécsi országos tornát, nemzetközi szinten is kiválóan teljesített. A Horváth Dénes és Ördög József irányította gárda ugyanis, bár nem jutott a fináléba, tavaly veretlenül zárta mérkőzéseit a 11. UEFA Régiókupa csehországi csoportkörében, ahol a hazaik mellett San Marino és Bosznia-Hercegovina amatőr válogatottja volt az ellenfele.


További hírek

Közérdekű
Bozsik Egyesületi Program felfüggesztése

2021-03-01 11:49:22

Bozsik Egyesületi Program felfüggesztése

Az alábbi tájékoztatást adjuk a Bozsik Egyesületi Program résztvevői számára.

Közérdekű
Sportfejlesztési programok értékelési alapelvei

2021-02-15 13:40:51

Sportfejlesztési programok értékelési alapelvei

Beadási határidő: 2021. február 28.

Közérdekű
Kötelező a maszkviselés a mérkőzéseken

2020-10-24 09:19:42

Kötelező a maszkviselés a mérkőzéseken

Október 23-tól kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken, így a sportrendezvényeken is a Magyar Közlönyben csütörtökön megjelent kormányrendelet szerint.

Értesítők, információk

2024-03-08 08:27:26

Fegyelmi határozat (Március 7.)

Szponzorok