Gyászol a vármegye labdarúgó társadalma

2023. április. 24., 14:20   |    

Gyászol a vármegye labdarúgó társadalma

ELHUNYT VÁRNAGY ANDRÁS, A MEGYEI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG ÖRÖKÖS ELNÖKSÉGI TAGJA

Megrendülten tudatjuk, hogy életének 81. évében elhunyt Várnagy András, a szerény, mindig a háttérben meghúzódó, fanyar humorú, köztiszteletben álló nyugalmazott testnevelő tanár, labdarúgó szakedző akinek szakmai életútja egybeforrt Győr városával, az egyetemi sporttal, az amatőr labdarúgással.

Várnagy András friss tanári diplomával a kezében, 1964-ben kezdte testnevelő tanári pályáját Győrött. Közel egy évtizedes általános iskolai, sportszervezői munka után 1973-ban a Széchenyi István Egyetem jogelőd intézménye, a Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola testnevelő tanára, labdarúgó szakedzője lett, ahol negyven esztendőn át oktatta a testnevelést a hallgatóknak.

Sikeresen, eredményesen vezette az intézmény labdarúgó szakosztályát. Tanítványai négyszer hódították el az országos egyetemi, főiskolai bajnoki címet. 

Évtizedeken át volt a Megyei Labdarúgó Szövetség elnökségének tagja és az Utánpótlás Bizottság elnöke. 2006-ban a "Megye Labdarúgásáért Díj" adományozásával ismerte el, köszönte meg értékes életútját a megye amatőr labdarúgó társadalma.

Emlékét megőrizzük, nyugodjon békében!


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

Szponzorok