Élen jár a góllövésben

2016. december. 01., 09:49   |    

Élen jár a góllövésben

Az elmúlt hétvégén ismét győzött, s tovább robog a másodosztályban újonc Mosonmagyaróvár. Laki Balázsék a hatodik helyen állnak a tabellán és csupán öt pont a lemaradásuk az éllovastól.

Nagyszerű formában van a nyolc mérkőzés óta veretlen NB II-es újonc Credobus-Mosonmagyaróvár. Ráadásul a nyolc találkozóból hetet megnyertek Laki Balázsék. A kék-fehérek rutinos támadója legutóbb mesterhármast ért el a Csákvár ellen, s a soroksári Lovrencsics Balázzsal közösen – 11 góllal – vezeti a góllövőlistát. „Nem túl gyakran lő három gólt egy mérkőzésen az ember, igaz, egyszer még Gyirmóton sikerült egy találkozón négyet is szereznem – kezdi érthető büszkeséggel a mosonmagyaróváriak idén legeredményesebb játékosa. – Szerencsére nem csak nekem, az egész csapatnak jól megy a foci. Valóban remek sorozatot produkálunk, ami lehetne akár még szebb is, hiszen a Sopron ellen emberhátrányban értünk el döntetlent, s talán azt a meccset is megnyerhettük volna, ha teljes létszámban vagyunk a pályán.” Hogy mi a titka a jó szereplésnek, arról a csatár ennyit mondott: „Sokan alábecsültek minket a bajnokság elején, s kiesőjelöltként könyvelték el a csapatot. Ezt én már akkor sem értettem, hiszen nagyon jó a játékosállományunk, s nagyszerű közösséget alkotunk. Az edzőnk, Király József is kiválóan motivál bennünket. Ez a pályán is meglátszik, nincs olyan játékos közöttünk, aki ne küzdene a másikért, s ne tenne meg mindent a jó eredményért. Úgy gondolom, sikerült bebizonyítanunk, hogy van helyünk ebben az osztályban.” Néhány Lajta-parti szurkoló már az élvonalról ábrándozik. „Ott azért még nem tartunk – folytatja nevetve Laki, aki az ETO-ban egy alkalommal szerepelt már az NB I-ben. – Tény, s az mindenképp bizalomra adhat okot, hogy most már nem hátrafelé, hanem előre kell tekingetnünk. A célunk továbbra is a biztos bennmaradás, amivel, ha így folytatjuk, nem lesz probléma. Ahogy a szurkolók, én is nagyon élvezem ezt a jó sorozatot. Harmincegy éves vagyok, de talán még soha nem voltam ilyen jó formában, mint mostanában.” Idén még két nehéz találkozó vár az óváriakra. „Mindkétszer idegenbe megyünk, s a Vác és a Zalaegerszeg is hozzánk hasonlóan erős csapat. Szeretnénk persze ezeket a meccseket is hozni, hogy minél jobb pozícióban tudjuk befejezni az évet.” (Kisalföld)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

2024-05-15 15:29:08

Fegyelmi határozat (május 14.)

2024-05-07 14:20:17

Fegyelmi határozat (Május 7.)

Szponzorok