Edzőképzés

2017. január. 17., 13:42   |    

Edzőképzés

MLSZ amatőr C edzőképző tanfolyam kezdődik Győr-Moson-Sopron megyében.

A tanfolyam időpontja 2017. 02. 27 - 2017. 06. 30. Helyszín: Győr-Moson-Sopron megye (pontos helyszín később kerül kijelölésre) További információk: A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Amatőr „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít az ország megyéiben. (ELN-90 / 2015 (06.01) számú határozat) A megyénkénti tanfolyamok indítási feltétele megyénként minimum 20 fő jelentkezése. Amennyiben egy adott megyében nincs meg ez a létszám, úgy összevonásra kerülhet sor. A tanfolyam célja: Naprakész ismeretanyaghoz juttassa az alsóbb osztályú csapatoknál dolgozó edzőket, megismertesse az edzőket az amatőr labdarúgás céljaival és feladataival, a játék eszközeivel (edzések és mérkőzések), valamint a speciális elvek és lehetőségek mentén szerveződött közösségek szórakoztatásának, foglalkoztatásának és közösség építésének feladataival. A tanfolyam során a hallgatók elsajátíthatják az amatőr felnőtt játékosok sportolásával kapcsolatos szervezési, edzéselméleti, egészség biztosítási, módszertani és sportági ismereteket. A hallgatók elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt, jártasságot szerezhetnek a labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos legfrissebb online dokumentációk elkészítésében. Felvételi eljárás nincs. Tanfolyami helyszín: Győr-Moson-Sopron megyében, később kerül kijelölésre Tanfolyami napok: hétköznap Tankód: KPTANAC1708 Jelentkezési határidő: 2017.02.02 péntek, 12:00, vagy az adott tanfolyamra felvehető maximum 30 jelentkezéséig. Jelentkezési feltételek: -  betöltött 18. életév -  érettségi bizonyítvány, vagy a legmagasabb felsőfokú iskolai végzettség igazolása, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni. - büntetlen előélet, erkölcsi bizonyítvány, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni (vagy az igazolás bekérésének a dokumentumát) - orvosi (sportorvosi, háziorvosi) igazolás, hogy a tanfolyam gyakorlati feltételeit a jelentkező egészségügyileg teljesíteni tudja. -  felhasználói szintű számítógépes ismeretek A gyakorlati és elméleti oktatások 5%-án lehet hiányozni! A tanfolyami díj: bruttó 67.000.-Ft, mely összegről az MLSZ számlát bocsájt ki a befizető nevére és címére. Óraszám: 80 óra + vizsga Egy jelentkező csak egy tanfolyami helyszínre adhatja be a jelentkezését. A tanfolyami díj befizetésével kapcsolatban az első foglalkozási napon kap tájékoztatást a hallgató. A jelentkezési feltételeknél meghatározott dokumentumok hiányos leadása esetén a jelentkező nem kezdheti meg a tanfolyamot! Jelentkezés előtt készítse elő 10 jegyű 8-as számjeggyel kezdődő adóazonosítóját. A jelentkezés beküldésével a pályázó egy válasz e-mailt kap, egy vonalkóddal, melyet kinyomtatva el kell hozni az első tanfolyami napra. A konkrét helyszínről és időpontról a tanfolyam megkezdése előtt még kap értesítést! Megyei információ: Novák Péter (novak.peter@mlsz.hu) A tanfolyamra itt lehet jelentkezni.

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

Szponzorok