Átigazolási tudnivalók

2019. január. 07., 16:06   |    

Átigazolási tudnivalók

Ezúton tájékoztatjuk a megyei csapatok vezetőit, hogy a téli átigazolási időszak mind a felnőtt, az öregfiúk és valamennyi utánpótlás-korosztályban is egységesen 2019. január 15-től egészen 2019. február 14. éjfélig tart.

Ez az időszak vonatkozik a futsaljátékosokra is mind felnőtt, mind pedig utánpótlás szinten. Átigazolni csak abban az esetben lehet, ha az átadó sportszervezet hozzájárul az átigazoláshoz. (Bővebben: Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat 24-26. oldal)
Egyben felhívjuk a csapatvezetők figyelmét, hogy az amatőr férfi, női valamint futsal 19 év feletti labdarúgó belföldi átigazolásakor, a téli átigazolási időszakban az átadó sportszervezet működési költségtérítést kérhet, melynek maximum összegét a Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat (NYIÁSZ) 18. oldalán található „A” táblázat tartalmazza. További részleteket a NYIÁSZ 16-19. oldala tartalmazza.
A betelt sportorvosi lapok cseréje továbbra is díjmentes. 
Fotó feltöltése/frissítése az ifa programon keresztül a legkönnyebb, menete: Sportszerevezet - Ügyintézés, adminisztráció - Játékos ügyintézés – Fényképek fül.
Bármilyen kérdés, kérés esetén igazgatóságunkon állunk rendelkezésükre.

 


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok