Április 29.-én pénteken került megrendezésre öt Megye részvételével a McDonald’s Fair Play Cup középiskolások focitornájának regionális döntője.

2022. május. 03., 11:53   |    

Április 29.-én pénteken került megrendezésre öt Megye részvételével a McDonald’s Fair Play Cup középiskolások focitornájának regionális döntője.

Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatósága 2022. április 29-én pénteken, öt megye részvételével rendezte meg a McDonald’s Fair Play Cup Regionális döntőjét Veszprémben, az Erdész úti Sportcentrumban. A Veszprém megyei győzteseseknek Győr-Moson-Sopron megyei Révai Miklós Gimnázium Kicsit Hosszú lány gárdájával és a Soproni Széchenyi István Gimnázium férfiúival, Zala megye, Vas megye és Somogy megye legjobbjaival kellett megmérkőzni, a tét már az Országos Döntőre való bejutás volt. Mivel az első két helyezett gárda juthatott csak tovább, így nem lehetett félvállról venni a meccseket, amit nem is tettek a játékosok, mindent beleadva lendületes mérkőzéseket varázsoltak a pályákra. A lányok mezőnyében a Kaposvári Gépészes Lányok 11 pontot szerezve lettek az aranyérmesek, őket a Vas Megyei Orlay csapata követte 7 pontot gyűjtve. A fiúknál is minden csapaton látszódott, hogy ott szeretne lenni az országos döntőben, ezért mindent megtettek a legények. Az eredményeket látva hamar kirajzolódott, hogy a Sopron csapatának a Veszprém megyei Noszlopy lesz a legnagyobb vetélytársa. Az első helyen megyénk csapata a Soproni SZIG végzett 11 ponttal, míg a második helyet a veszprémi Noszlopy iskola csapata szerezte meg.

McDonald's Fair Play Cup Regionális veszprémi döntőjének végeredménye:

Lányok:

  1. Kaposvári Gépészes Lányok (Somogy)
  2. Orlay (Vas)
  3. Közgazellák (Zala)
  4. Kicsit Hosszú (GYMS)
  5. Faller Lányok (Veszprém)

Fiúk:

  1. Sopron SZIG (GYMS)
  2. Noszlopy (Veszprém)
  3. Gépipari I. (Vas)
  4. Asbóth Fiúk (Zala)
  5. Köz-gáz (Somogy)

A díjakat Kocsárdy Gyula, a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots koordinátora adta át. GRATULÁLUNK minden résztvevőnek és sok sikert kívánunk az Országos döntőn a továbbjutott csapatoknak!


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok