Amit a nevezésről tudni kell

2019. június. 17., 13:27   |    

Amit a nevezésről tudni kell

Honlapunkon közöljük a 2019/2020-as idénnyel kapcsolatos főbb tudnivalókat.

A bajnoki idény az első augusztusi hétvégén (2019. 08. 03-04.) kezdődik Magyar Kupa és a Keglovich Kupa mérkőzésekkel.
A Magyar Kupa mérkőzéseit a továbbiakban augusztus szerdai napjain rendezzük (pontos menetrend a nevezők számának ismeretében várható).
A bajnokságok 1. fordulója 2019. 08. 10-11-én lesz.
A versenyengedély díjak, nevezési-, tagsági díjak, pályahitelesítési díjak, igazolási és átigazolási díjak, valamint a versenyeztetési költségek a 2019/2020-as bajnoki évben továbbra is 90%-os MLSZ támogatással csökkentve kerülnek kiszámlázásra, tagszervezeteinknek a fenti tételek esetében csak a tényleges költség 10%-át kell megfizetni!

Befizetendő nevezési- és tagsági díjak:
 

A versenykiírások szerint be kell fizetni a díjakat határidőre, de erről számlát utólag fognak kapni.
Az egyéb nevezési tételeket (UP csapatok, tartalék csapatok, Keglovich kupa stb.) a bajnokságok elindulása után fogjuk kiszámlázni.
A magasabb osztályban szereplő sportszervezet által indított tartalék (II.) csapat esetén nem kell külön tagsági díjat fizetni! Pl: Megyei II-es egyesületnek van Megyei III-as csapata is, akkor 23.000 forintot kell utalnia.
A Bozsikos nevezéseket ráérnek később is "bebökni", amikor az új 2019/2020-as Bozsik évadról tájékoztatást adnak a koordinátorok.    
A megyei bajnokságok nevezési határideje: 2019. július 1. (hétfő) 12:00 óra.
A Magyar Kupa nevezési határideje: 2019. július 5. (péntek) 12:00 óra. A nevezési díj: 50.000,- Ft; az 1-5. fordulóban a versenyeztetési díj (játékvezetői költség) 50 %-ban TAO támogatott.
A Megyei Öregfiúk bajnokságba 2019. július 8, míg a Női Kispályás bajnokságba 2019. július 25. lesz a nevezési határidő.
Legkésőbb jövő hét közepéig minden egyesületi vezető megkapja a 2019 tavaszi szezonról szóló számláját, kérem, hogy ezeket is szíveskedjenek  a nevezésig elutalni. Az MLSZ felé tartozó egyesületek nevezési hiánypótlási felszólításban részesülnek. 
Akinek tartozása van, annak nem fogadhatjuk el a nevezését!
Az átalakított nevezési felület, és ehhez kapcsolódóan az új nevezési procedúra leírását a mellékelt fájl tartalmazza. Mellékeltük továbbá a nevezéshez kapcsolódó nyilatkozatot, amelyet kitöltve, aláírva, lepecsételve kell feltölteni a megfelelő helyre a nevezési eljárás során.
A nevezéshez az előző években megszokott mellékleteket kell felcsatolni (bírósági kivonat, NAV 0-s igazolás, önkormányzati igazolás, pályahasználati engedély), újdonság nincs.
Kérjük, hogy a nevezések során szíveskedjenek ellenőrizni, hogy minden csapatot beneveztek-e? Pl. Megyei I. osztályú csapatnak külön be kell nevezni az U19-es csapatot, és az U16-os csapatot, valamint a Magyar Kupába is kötelező nevezni, tehát legalább 4 sort kell látnia. (ezen felül fakultatív jelleggel U14-es, öregfiúk, vagy női kispályás csapatot is nevezhet).
Megyei II. osztályú csapatoknak a felnőtt csapaton kívül U19-es csapatot is kell neveznie (egyéb csapatok fakultatív jelleggel).
Megyei III. osztályú csapatok figyeljenek, hogy ha tartalék csapatot is versenyeztetnek, akkor a felnőttön kívül felnőtt tartalék csapatot is nevezzenek be, (a felületen szintén felnőttet kell választani). 
A 2019/2020-as megyei bajnokságok versenykiírásait előre láthatólag jövő hét közepén fogjuk megkapni, majd kiküldeni.
Kérjük, hogy a betelt sportorvosi lapokat mielőbb küldjék be, cseréjük továbbra is díjmentes.


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

Szponzorok