Amatőröknek is kell a licenc

2019. március. 08., 13:33   |    

Amatőröknek is kell a licenc

Az MLSZ elnökségének határozata szerint a 2019/2020-as bajnokságokban az NB III és a Megyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságokban kötelező nevezési feltétel a licenc megszerzése.

A Megyei II. és III. osztályban továbbra sem kell amatőr licenc.
A megyei I. osztályra vonatkozóan a licenc eljárást lefolytató MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a mellékelten csatolt Amatőr Licenc Szabályzatban meghatározottak szerint a licenc kérelem benyújtási lehetőségét a mai nappal meghirdeti.
A licencrendszert a szabályzat II. Licencrendszer fejezetében leírtak határozzák meg.
A szabályzat 4. számú melléklete a licenceljárás időpontjait előírja, annak betartása kötelező, jogvesztő hatályú.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei sportszervezeteknek a licenckérelmet elektronikus úton az MLSZ IFA rendszerébe kell 2019. április 10-ig hiánytalanul feltölteni, benyújtani.
Ehhez segítségül küldjük mellékletben a segédanyagot, valamint a „szakmai terv” sablonját a feltöltés elvégzéséhez.

A licenckérelemhez a szabályzat szerinti benyújtandó dokumentumok:
-        1. számú melléklet (licenckérelmi adatlap)  papír alapú kitöltése helyett ezt már az IFA rendszerben az „AM.01 - amatőr licenc alapadatok”  és az „AM.02 - licenckérelmező sportszakemberek adatai” kritérium csoportok részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint. A kész nyilatkozatokat a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után aláírva, bélyegezve kell beszkennelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

-        2. számú melléklet (bajnoki évadra szóló, pénzforgalmi szemléletű üzleti terv)  papír alapú kitöltése helyett ezt már az IFA rendszerben az „AM.03 - Pénzügyi információk” kritérium csoport részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint. A kész nyilatkozatot a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után aláírva, bélyegezve kell beszkennelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

Valamint  a licenckérelem benyújtási évét megelőző első lezárt üzleti évre vonatkozó (2019. áprilisban a 2017. évi) a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény szerinti aláírt, bélyegzett egyszerűsített éves beszámolót az „AM.03 - Pénzügyi információk” kritérium csoportba  a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Egyszerűsített éves beszámoló” kategória részbe kell feltölteni.

-        3. számú melléklet (szakmai terv) ezt papír alapon kell kitölteni (segítségül ez az e-mail mellékletében megtalálható) és aláírva, bélyegezve kell beszkennelni és feltölteni a rendszerbe az „ AM.01 - Amatőr licenc alapadatok” kritérium csoportba  a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Szakmai Terv” kategória részbe.

-        A 2019/2020. bajnoki évre az MLSZ elnökség licenceljárási díjat nem írt elő, ezért igazoló bizonylatot sem kell csatolni

A 2019/2020. bajnoki évre vonatkozó pályahitelesítési kérelmeket nem szükséges külön elküldeni. Aki benyújtja a licenckérelmet, automatikusan tudomásul vettük a pályahitelesítési kérelmet is. A pályahitelesítésről - az elmúlt évek gyakorlata szerint - előzetesen egyeztetünk.


Letölthető dokumentumok


További hírek

Közérdekű
Bozsik Egyesületi Program felfüggesztése

2021-03-01 11:49:22

Bozsik Egyesületi Program felfüggesztése

Az alábbi tájékoztatást adjuk a Bozsik Egyesületi Program résztvevői számára.

Közérdekű
Sportfejlesztési programok értékelési alapelvei

2021-02-15 13:40:51

Sportfejlesztési programok értékelési alapelvei

Beadási határidő: 2021. február 28.

Közérdekű
Kötelező a maszkviselés a mérkőzéseken

2020-10-24 09:19:42

Kötelező a maszkviselés a mérkőzéseken

Október 23-tól kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken, így a sportrendezvényeken is a Magyar Közlönyben csütörtökön megjelent kormányrendelet szerint.

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok