Amatőröknek is kell a licenc

2019. március. 08., 13:33   |    

Amatőröknek is kell a licenc

Az MLSZ elnökségének határozata szerint a 2019/2020-as bajnokságokban az NB III és a Megyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságokban kötelező nevezési feltétel a licenc megszerzése.

A Megyei II. és III. osztályban továbbra sem kell amatőr licenc.
A megyei I. osztályra vonatkozóan a licenc eljárást lefolytató MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a mellékelten csatolt Amatőr Licenc Szabályzatban meghatározottak szerint a licenc kérelem benyújtási lehetőségét a mai nappal meghirdeti.
A licencrendszert a szabályzat II. Licencrendszer fejezetében leírtak határozzák meg.
A szabályzat 4. számú melléklete a licenceljárás időpontjait előírja, annak betartása kötelező, jogvesztő hatályú.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei sportszervezeteknek a licenckérelmet elektronikus úton az MLSZ IFA rendszerébe kell 2019. április 10-ig hiánytalanul feltölteni, benyújtani.
Ehhez segítségül küldjük mellékletben a segédanyagot, valamint a „szakmai terv” sablonját a feltöltés elvégzéséhez.

A licenckérelemhez a szabályzat szerinti benyújtandó dokumentumok:
-        1. számú melléklet (licenckérelmi adatlap)  papír alapú kitöltése helyett ezt már az IFA rendszerben az „AM.01 - amatőr licenc alapadatok”  és az „AM.02 - licenckérelmező sportszakemberek adatai” kritérium csoportok részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint. A kész nyilatkozatokat a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után aláírva, bélyegezve kell beszkennelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

-        2. számú melléklet (bajnoki évadra szóló, pénzforgalmi szemléletű üzleti terv)  papír alapú kitöltése helyett ezt már az IFA rendszerben az „AM.03 - Pénzügyi információk” kritérium csoport részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint. A kész nyilatkozatot a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után aláírva, bélyegezve kell beszkennelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

Valamint  a licenckérelem benyújtási évét megelőző első lezárt üzleti évre vonatkozó (2019. áprilisban a 2017. évi) a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény szerinti aláírt, bélyegzett egyszerűsített éves beszámolót az „AM.03 - Pénzügyi információk” kritérium csoportba  a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Egyszerűsített éves beszámoló” kategória részbe kell feltölteni.

-        3. számú melléklet (szakmai terv) ezt papír alapon kell kitölteni (segítségül ez az e-mail mellékletében megtalálható) és aláírva, bélyegezve kell beszkennelni és feltölteni a rendszerbe az „ AM.01 - Amatőr licenc alapadatok” kritérium csoportba  a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Szakmai Terv” kategória részbe.

-        A 2019/2020. bajnoki évre az MLSZ elnökség licenceljárási díjat nem írt elő, ezért igazoló bizonylatot sem kell csatolni

A 2019/2020. bajnoki évre vonatkozó pályahitelesítési kérelmeket nem szükséges külön elküldeni. Aki benyújtja a licenckérelmet, automatikusan tudomásul vettük a pályahitelesítési kérelmet is. A pályahitelesítésről - az elmúlt évek gyakorlata szerint - előzetesen egyeztetünk.


Letölthető dokumentumok


Címkék:

További hírek

Közérdekű
Évzáró és évnyitó Lipóton

2019-02-10 12:32:37

Évzáró és évnyitó Lipóton

Hagyományos évzáró-évnyitó rendezvényét tartotta, ezúttal Lipóton a megyei igazgatóság.

Közérdekű
Fehérre emlékeztek

2019-01-28 11:18:34

Fehérre emlékeztek

Nevelőegyesülete, az ETO, a róla elnevezett akadémia hallgatói az MLSZ és szimpatizánsok tartottak megemlékezést múlt héten a győr-szabadhegyi temetőben Fehér Miklós sírjánál, a játékos halálának tizenötödik évfordulóján.

Közérdekű
Grassroots C tanfolyam kezdődik

2019-01-25 10:57:02

Grassroots C tanfolyam kezdődik

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete – a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett MLSZ Grassroots C tanfolyamokat indít 2019 tavaszán.

Közérdekű
Kreditpontos továbbképzés Szombathelyen és Balatonfüreden

2019-01-14 10:44:57

Kreditpontos továbbképzés Szombathelyen és Balatonfüreden

MLSZ licencmegújító kreditpontos képzés lesz Szombathelyen január 14-én és 17-én. Kreditpontgyűjtő konferencia lesz Balatonfüreden is.

Értesítők, információk

2019-03-05 12:05:17

Fegyelmi határozat (március 5.)

Szponzorok