A Salgótarjánnal játszik osztályozót a Ménfőcsanak

2018. június. 05., 10:57   |    

A Salgótarjánnal játszik osztályozót a Ménfőcsanak

Az MLSZ-ben megtartották az NB III-as feljutásért rendezendő osztályozók sorsolását. Megyei bajnokunk, a Ménfőcsanak a Salgótarjánnal került szembe.

Az SBTC a Nógrád megyei első osztályú bajnokság élén végzett, megelőzve a Karancslapujtő és Érsekvadkert együttesét. A Salgótarján 22 találkozójából 21-et megnyert és egyszer döntetlent ért el, vagyis veretlenül lett bajnok.
Az NB III-as indulást a Tolna (Tolna megye), az Algyő (Csongrád megye) és a Pécsvárad (Baranya megye) nem vállalta. Így három csapat játék nélkül jutott fel az NB III-ba, további tizennégy együttesből pedig hét kerül fel a harmadosztályba osztályozó után.
A párosítás: REAC (Budapest)–Sárvár (Vas megye), Eger (Heves megye)–Balatonfüred (Veszprém megye), Szajol (Jász-Nagykun-Szolnok megye)–Sajóbábony (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Komárom (Komárom-Esztergom megye)–Maroshegy (Fejér megye), Nagykanizsa (Zala megye)–Nagyatád (Somogy megye), Kecskemét (Bács-Kiskun megye)–Hajdúböszörmény (Hajdú-Bihar megye), Ménfőcsanak (Győr-Moson-Sopron megye)–Salgótarján (Nógrád megye).
Osztályozó nélkül feljutott: Taksony (Pest megye), Méhkerék (Békés megye), Sényő (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
A párharcok első mérkőzéseit június 9-én, a visszavágókat június 16-án rendezik meg.

 


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok