A Ménfőcsanak nyerte a Megyei Kupát

2017. május. 21., 20:01   |    

A Ménfőcsanak nyerte a Megyei Kupát

Az Amatőr Kupa után a Megyei Kupát is megnyerte a Ménfőcsanak, miután a Keglovich Lászlóról elnevezett sorozat fináléjában legyőzte az Öttevényt.

WHB-Ménfőcsanak–Öttevény 1–0 (0–0) Győr, ETO Park, 400 néző. V.: Vadász. Ménfőcsanak: Ficsór – Papp R., Balogh L., Szalai Á., Visy, Szekeres (Póczik), Horváth R., Orbán (Fazekas), Püspök  (Pingér M.), Fajkusz (Nagy Sz.), Ködmön (Karácsony). Edző: Mayer János. Öttevény: Bári – Fuhrmann, Nagy L., Nagy R., Puter (Bognár), Kovács P., Klement, Vígh, Wágenhoffer, Horváth B., Pápai (Hécz, Tóth B.). Edző: Germán Ferenc. Gsz.: Papp R. A mérkőzés előtt mindkét csapat a kupagyőzelemben reménykedett, a csanakiak a duplázásban bíztak, az Öttevény viszont története első kupasikerére vágyott. Az első félidőben a két tizenhatos között hullámzott a játék, melyet két kapufa színesített. Az 5. percben Horváth B. jobb oldali szabadrúgását Kovács P. hat méterről a felső lécre lőtte. A 36. percben Szekeres 25 méteres lövését Bári ujjheggyel a felső lécre tolta. Az 59. percben Püspök jobb oldali szabadrúgását Horváth R. fejelte a felső lécre. A 62. percben mintaszerű csanaki kontra után Papp R. lőtt gólt. 1–0. A 67. percben Vígh lépett ki a védők közül, de nagy helyzetben a csanaki kapu mellé gurított. A 81. percben Püspök jobb oldali szöglete után Visy lőtt a kapu mellé. A 90. percben Nagy L. bal oldalról adott be, Nagy R. fejelt kapura, Ficsór biztosan védett. Jó iramú, változatos mérkőzésen a Ménfőcsanak lehetőségeiből egyet gólra váltott, míg az öttevényieknek ugyanez nem sikerült. Jók: mindenki, ill. Nagy L., Kovács P., Wágenhoffer, Horváth B. Mayer János: – Nagyon nemes ellenfél volt az Öttevény. A vereség ellenére büszkék lehetnek a teljesítményükre. A mi  csapatunk tavaszi szereplése csodálatos, gratulálok hozzá. Fajkusz László, ménfőcsanaki játékos: – Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetettem  ennek a csanaki csodának és elhódítottuk az amatőr csapatok két kupáját. Turbék István, a Ménfőcsanak elnöke: – Gratulálok mindkét csapatnak, sportszerű mérkőzésen sikerült nyernünk. Germán Ferenc: – Gratulálok az ellenfelünknek a kupagyőzelemhez. Az én csapatomnak is gratuláció jár, hiszen mindent megtettek annak érdekében, hogy a kupát mi hódítsuk el, de ahhoz a kapu előtti szituációkban higgadtabbaknak kellett volna lennünk. Nagy László, öttevényi játékos: – A csapat mindent megtett a kupagyőzelemért, sajnos a mai mérkőzésen a helyzetkihasználás döntött. Krankovics István, az Öttevény elnöke: – Elsődlegesen nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy ki tudtuk harcolni a döntőbe jutást. Az, hogy az eredmény így alakult nem lehet hibáztatni a csapatot, játékosaink mindent megtettek azért, hogy megnyerjék a kupát. Köszönjük mindenkinek, aki segítette munkánkat. (Gőgh Péter, Kisalföld) A díjátadó képeit megtekinthetik galériánkban!

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok