2024-2025. évi Amatőr licenckérelem meghirdetése

2024. március. 08., 08:20   |    

2024-2025. évi Amatőr licenckérelem meghirdetése

beadási határidő 2024.04.10.

Az MLSZ elnökségének az ELN-162/2015. (12.08.) határozata szerint a 2024/2025. bajnoki évre vonatkozóan az NB III. és a területi I. osztályú férfi felnőtt bajnokságokban kötelező nevezési feltétel a licenc megszerzése.

A területi I. osztályra vonatkozóan a licenc eljárást lefolytató MLSZ Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatóság Versenybizottsága a mellékelten csatolt Amatőr Licenc Szabályzatban meghatározottak szerint a licenc kérelem benyújtási lehetőségét a mai nappal meghirdeti.

A licenckérelmezőt a szabályzat II. Licencrendszer fejezetében leírtak határozzák meg.

A szabályzat 4. számú melléklete a licenceljárás időpontjait előírja, annak betartása kötelező, jogvesztő hatályú.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a sportszervezeteknek a licenckérelmet elektronikus úton az MLSZ IFA rendszerébe https://ifa.mlsz.hu/Login  kell 2024. április 10-ig hiánytalanul feltölteni, benyújtani.

Csak akkor minősül beadottnak a licenckérelem, ha az MLSZ ügyviteli rendszerében (IFA) a kérelem beadott státuszra van állítva.

A Licencadó e-mailben, telefaxon, postai úton vagy papír alapon benyújtott licenckérelmet, hiánypótlást nem fogad el!

Ehhez segítségül küldjük mellékletben a segédanyagot, valamint a „szakmai terv” sablonját a feltöltés elvégzéséhez.

A licenckérelemhez a szabályzat szerinti benyújtandó dokumentumok:

-        1. számú melléklet (licenckérelmi adatlap) az IFA rendszerben az „AM.01 - amatőr licenc alapadatok”  és az „AM.02 - licenckérelmező sportszakemberek adatai” kritérium csoportok részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint (a csillaggal jelöltek kitöltése kötelező!). A kész nyilatkozatokat a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után aláírva, bélyegezve kell beszkennelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

-        2. számú melléklet (bajnoki évadra szóló, pénzforgalmi szemléletű üzleti terv)  az IFA rendszerben az „AM.03 - Pénzügyi információk” kritérium csoport részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint. A kész nyilatkozatot a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után aláírva, bélyegezve kell beszkennelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

A licenckérelem benyújtási évét megelőző első lezárt üzleti évre vonatkozó (2024. áprilisban a 2022. évi) a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény szerinti aláírt, bélyegzett egyszerűsített éves beszámolót az „AM.03 - Pénzügyi információk”          kritérium csoportba  a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Egyszerűsített éves beszámoló” kategória részbe kell feltölteni.

-        3. számú melléklet (szakmai terv) az IFA programban az AM.01 részben a dokumentum sablonból letölthető  vagy segítségül az e-mail mellékletében megtalálható és aláírva, bélyegezve kell beszkennelni és feltölteni a rendszerbe az „ AM.01 - Amatőr licenc alapadatok” kritérium csoportba  a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Szakmai Terv” kategória részbe.

 

 


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Az elődöntőket sorsolták a Keglovich kupában

Értesítők, információk

2024-04-09 15:17:31

Fegyelmi határozat (Április 9.)

Szponzorok