Több rendőr és rendező vigyáz

2016. április. 14., 16:29   |    

 Több rendőr és rendező vigyáz

Szombaton megyei rangadót rendeznek az NB III Nyugati csoportban Mosonmagyaróvárott. A Lajta-partiak az ETO-t fogadják. Több rendező, rendőr várja majd a hazai és a győri szurkolókat.

Hétvégén sok szurkolóra számítanak Mosonmagyaróvárott, ami nem meglepő, hiszen a feljutó helyen álló hazaiak a szintén másodosztályba vágyó másik megyebeli csapatot, az ETO FC-t fogadják szombaton. A győriek legutóbbi mér- kőzésén, Sárváron mintegy ötven percig állt a játék, a zöld-fehérek ultráinak egy része füstbombákat, petárdákat dobott a játéktérre. Az ilyen jeleneteket szeretnék megelőzni Mosonmagyar- óvárott. A Witmann parkban tegnap éppen ezért rendőrségi bejárást tartottak a találkozó biztonságos megrendezésével kapcsolatban. „Emelt számú rendezői gárda várja majd a hazai és a vendégszurkolókat, s természetesen jelentősebb rendőrségi jelenlét lesz a hétvégi mérkőzésen. A beléptetésnél átvizsgálják majd minden drukker ruházatát – árulta el Drescher Ottó, a mosonmagyaróváriak elnöke. – Ezúton is kérjük a szurkolókat, hogy sportszerűen buzdítsák kedvenceiket, s ne okozzanak kárt saját egyesületüknek.” A Lajta-partiak első embere természetesen elégedett csapata eddigi teljesítményével. Az óváriak már a második helyen állnak a tabellán, legutóbb Csornán győztek egy igazán színvonalas, nyolc gólt, négy büntetőt és három kiállítást hozó találkozón. „Minden a tervek szerint alakul, feljutó helyen állunk. Persze még nagyon sok van hátra a bajnokságból, s igazából csak most jön a neheze. Rangadók, erős csapatok várnak ránk a hátralévő nyolc fordulóban” – tette hozzá a sportvezető, aki természetesen sok nézőt és izgalmas összecsapást vár szombaton. „Az ilyen rangadókon nem számít a helyezés, ki hol áll a táblázaton. Erre példa a legutóbbi csornai találkozónk is, ahol nagyszerűen futballozott ellenünk a sereghajtó hazai együttes. Ráadásul a mostani ellenfelünk az élmezőnyhöz tartozik, s bár mostanában sok döntetlent ért el az ETO, biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek játékosai a győzelemért. Főleg, hogy ők is fel akarnak jutni a másodosztályba, amire még mindig megvan az esély. Sok szurkolóra és egy igazi rangadóra, no meg hazai győzelemre számítok szombaton” – tette hozzá befejezésül Drescher Ottó. (Kisalföld)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

Szponzorok