Több klubnál is új csapat épül

2015. február. 24., 20:59   |    

 Több klubnál is új csapat épül

A hétvégén folytatódik a pontvadászat a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú bajnokságban.

A hétvégén folytatódik a pontvadászat a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú bajnokságban. Összegyűjtöttük a csapatoknál történt változásokat és megkérdeztük az edzőket, mit várnak a tavaszi szezontól. (1. rész)
 
Az élről a Csornai SE várhatja a folytatást. A őszi bajnok keretében nem volt nagy változás. Távozott: Csizmadia Félix, Varga Levente, Szigeti Zsolt. Érkezett: Mészáros Márton (Üstökös). Varga Péter edző: – Természetesen célunk tavasszal is jól, eredményesen szerepelni, szeretnénk megnyerni a bajnokságot. A legnagyobb erősítés, hogy nem változott nagyon a keretünk, s gyakorlatilag ugyanaz a csapat léphet pályára tavasszal, amelyik ősszel is játszott. A második helyen telelő Győrszemerében sem volt túl nagy mozgás. Az elmúlt bajnokság aranyérmesének négy pont a hátránya a listavezetővel szemben. Távozott: Gollovitzer Rajmund, Schwarz Erik, Töltősi András. Érkezett: Győry Ádám (Ausztria). Germán Ferenc edző: – Szeretnénk olyan szezont produkálni, hogy végig versenyben legyünk a bajnoki címért. Jó lenne megvédeni a címünket. Az őszt dobogón záró nyúliaktól sokan igazoltak máshova. Távozott: Kószás Krisztián, Weiszdorn Ákos, Csorvásy Martin, Varga Zoltán, Keszei János. Érkezett: Töltősi András (Győrszemere), Maracskó Bence, Kállai Péter (mindketten Gyirmót SE). Horváth Dénes edző: – Elért bennünket a jó szereplés végzete. A nálunk „tehetősebb” csapatok több játékost is elvittek tőlünk. Ez persze a mi munkánk, eredményességünk elismerése is, de gyakorlatilag most egy teljesen új csapatot kell építeni. A gondjainkat szaporítja, hogy Cserháti súlyos sérülést szenvedett, fél évet biztosan ki kell hagynia. Lipóton nem kellett sok új igazolás a tavaszra. Távozott: Szilasi András. Érkezett: Érsek Ádám, Lelkes Mátyás (mindketten Szlovákia), Csete Zoltán (Ausztria). Makkos Tamás edző: – A negyedik pozícióból várjuk a tavaszi szezont, a minimális elvárás ezt a helyezést megtartani, de nem lenne rossz legalább eggyel előbbre lépni, amihez persze kiegyensúlyozottabb teljesítményre lenne szükség. Az élmezőnyből Ménfőcsanakon volt a legnagyobb mozgás. Sokan távoztak, de sokan is érkeztek a csapathoz. Távozott: Kormos Tamás, Sütöri Péter, Segovits Zoltán, Kovács Ákos, Kovács Milán, Dávid Ferenc, Bognár László, Szalai Péter. Érkezett: Kovács Zoltán (Lipót), Kiss Szabolcs (Kapuvár), Király Zoltán, Papp Richárd (mindketten Gyirmót SE), Vados Gábor, Szenftner Bence (mindketten DAC). Lenzsér Zsolt edző: – Az amúgy sem összeszokott együttesből több meghatározó játékos távozott, nagy átalakuláson megyünk keresztül, ráadásul nagypályán nem is tudtunk gyakorolni. Ennek ellenére igyekszünk legalább ezt a pozíciót megtartani. Kapuvárott az edző is új lett. Távozott: Müller Norbert, Szabó Péter, Molnár Gábor, Igor Nicsenko, Kleizer Csaba, Németh Benjamin. Érkezett: Dold Krisztián (Pér), Tóth Martin (Gyirmót SE),  Horváth Rudolf (Mosonmagyaróvár), Juhász Bálint (DAC), Máté Róbert (Győrújbarát), Menyhárt Adrián (Enese), Csorvásy Martin, Weiszdorn Ákos (Nyúl). Mayer János edző: – Öt kezdőjátékos maradt a keretben, új együttest kell építenünk. A középmezőny elejét célozzuk meg, szeretnénk lerakni a következő bajnokságban dobogóért küzdő csapat alapjait. (Szeitz Tibor, Kisalföld)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

Szponzorok