Szépségdíjas góllal egyenlített

2016. október. 04., 12:12   |    

 Szépségdíjas góllal egyenlített

A fiatal Darázs Péter találata is kellett ahhoz, hogy az NB II-es újonc Mosonmagyaróvár az elmúlt vasárnap legyőzze a Puskás Akadémiát. Az óvári támadó szeretne az élvonalig eljutni.

Szépségdíjas góllal egyenlített hétvégén az NB II-ben szereplő  Credobus-Mosonmagyaróvár, a találatot az együttes egyik legfiatalabb játékosa, Darázs Péter szerezte. „Nem játszottunk rosszul az első félidőben, ennek ellenére hátrányba kerültünk – mesélte érdeklődésünkre a húszesztendős futballista. – Szerencsére a szünet után sikerült egyenlítenünk, majd utána fordítanunk is. Úgy gondolom, megdolgoztunk  a győzelemért, s teljesen  megérdemelten tartottuk otthon a három pontot.” Az egyenlítő találatra visszatérve, Darázs látványos mozdulattal, félfordulattal lőtte a labdát a kapuba. „Akkor ez tűnt a legjobb megoldásnak, s örülök, hogy sikerült jól eltalálnom a labdát” – tette hozzá a fiatal játékos, aki Mosonmagyaróváron kezdett el futballozni. „Egészen kicsi korom óta focizom. A MITE-ben kezdtem, majd tizenegy évesen igazoltam az MTE-hez. Egyre feljebb kerültem a korosztályban, s tavaly  többször az NB III-ban is szerepelhettem. Számomra jól jött, hogy az NB II-ben is játszatni kell fiatalokat, így megpróbálok élni a lehetőséggel és  a bizalommal.” Darázs ebben a szezonban ötször volt kezdő, s háromszor csereként lépett pályára a mosonmagyaróvári együttesben. „Nemrég kisebb hullámvölgybe kerültünk, de úgy fest, sikerült ebből kijönnünk. Azt  nem tudom megmondani, hogy mennyire lesz nehéz kiharcolnunk a bennmaradást, ám abban biztos vagyok, alkalmas rá ez a társaság. A magam részéről szeretnék mindent megtenni, hogy ez sikerüljön. A múlt heti volt az első, de remélem, nem az utolsó gólom  a másodosztályban. Mint minden futballista, szeretnék  egyszer én is a legmagasabb osztályban szerepelni” – tette hozzá a fiatal játékos. (Szeitz Tibor, Kisalföld. Fotó: G&Zs Photo)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

2024-05-07 14:20:17

Fegyelmi határozat (Május 7.)

Szponzorok