Meglepte a kilencgólos különbség

2016. április. 14., 16:34   |    

 Meglepte a kilencgólos különbség

Nagyszerű, kilencgólos győzelmet aratott a múlt hétvégén a megyei I. osztályban szereplő Lipót-Pékség. A nagy különbségen még az edző is meglepődött.

A Horváth Dénes irányította együttes 9–0-ra győzött Jánossomorján. Ekkora különbségre még a vendégek edzője sem számított, aki azt nyilatkozta a mérkőzés után: „a játékosaim néha még engem is meglepnek”. „Valóban nem számítottam ilyen szép győzelemre – kezdte Horváth Dénes. – Mivel ez az összecsapás a két település viszonylagos közelsége miatt amolyan helyi El Clásico, természetesen győzelemre törekedtünk, de azt a legszebb álmainkban sem gondoltuk, hogy végül kilenc-nullára nyerünk.” Nem ez volt egyébként az első nagyobb különbségű sikere a lipóti csapatnak. A Rajkát 6–0-ra, míg a Bácsát 7–0-ra sikerült legyőznie. „Kezd összerázódni, összeszokni az együttesünk. Sokszor beszélünk róla, hogy hiába van meg a vezetés, próbáljunk meg az utolsó percekig támadni, gólokat szerezni. Ez többször már sikerült.” Bár az élmezőnyhöz tartozó Gyirmót II egy találkozóval kevesebbet játszott, győzelme után az élre ugrott a tabellán a Lipót. „Nem szerepelt a bajnoki cím megszerzése a célkitűzéseink között, ami persze nem azt jelenti, hogy bánnánk, ha végül az elsők lennénk. Tervünk továbbra is valamelyik dobogós hely megszerzése.” Ebben nagy riválisnak számít a nyúli együttes, amelynek épp Horváth Dénes volt a korábbi edzője. „Jól szerepelnek, s ebben talán még az én munkám is benne van. Szorítok nekik, ha nem épp velünk játszanak.” Horváth Dénes nemrég rangos elismerést kapott. „Meglepetésként ért, hogy én kaptam »A megye labdarúgásáért« díjat. Persze büszke vagyok rá, s azon leszek, hogy még jobb legyen a régióban a futball.” (Kisalföld, fotó: Járeb Jutka)

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

Szponzorok