A Nyúl nyerte a Keglovich-kupát

2016. május. 24., 12:26   |    

 A Nyúl nyerte a Keglovich-kupát

A Nyúl háromgólos sikert aratott a Keglovich Megyei Kupa fináléjában vasárnap.

Répcementi SE–Loland-Nyúl 1–4 (1–2) Gyirmót, Keglovich László Megyei Kupa, döntő, 1000 néző. V.: Czinder. Répcementi SE: Vass K. – Szalóky (Vass A.), Horváth R., Kiss Z. (Vass I.), Horváth I. (Sipőcz) – Molnár A. (Krétai), Bödecs D., Mészáros Z. (Varga G.), Vágvölgyi – Bödecs B., Kiss Á. Edző: Bertha Sándor. Loland-Nyúl: Varga I P. – Kapa Márkó (Szilasi), Szabó A., Töltősi, Kapa Martin – Varga II P. – Weiszdorn (Németh R.), Varga Zsolt (Németh G.), Kállai (Varga Zsombor) – Rigó (Gayer), Vörös Torma. Edző: Varga Péter. Gsz.: Horváth R., ill. Rigó (3), Vörös Torma. Kiállítva: Sipőcz (66.). Fél órai játék elteltével eldőlni látszott a mérkőzés, ugyanis a nyúliak két gólos előnyre tettek szert, a szünet előtti percekben elért bombagóllal azonban visszajött a meccsbe a Répcementi gárdája. Szünet után továbbra is az ötletesebben játszó Nyúl akarata érvényesült, amely egy órai játék után egy távoli lövésből növelte is előnyét. Néhány perc múlva megfogyatkozott a Sopron melletti gárda, de lelkesedése töretlenül hajtotta előre, azonban a veszélyesen kontrázó nyúliak az utolsó percekben további szép találattal tették fel az i-re a pontot, így az egész mérkőzésen mutatott taktikusabb játékuknak köszönhetően megérdemelten nyerték meg a Keglovich László Megyei Kupa döntőjét. Jók: Vass K., Horváth R., Mészáros Z., ill. mindenki. Szabó Attila: – Rövid időn belül a második kupadöntőt játszottam, melyet sikerült is megnyernünk. Nagyon jó közösségbe kerültem, amely jó csapatmunkát eredményezett. Ennek is köszönhető megérdemelt győzelmünk. Rigó Dávid: – Az elmúlt időszakban többször végeztünk csapatommal dobogós helyen a bajnokságban, de a mai mérkőzés mindent felülmúlt. Fantasztikus hangulatban, kitűnő környezetben tudtunk játszani és megérdemelten nyertük meg a döntőt. Nagyon örülök, hogy góljaimmal hozzá tudtam járulni e nem mindennapi sikerhez. Bertha Sándor: – Szerettünk volna nyerni, de sajnos az egyéni hibáinkat könyörtelenül kihasználta ellenfelünk. A vereségtől függetlenül büszke vagyok a fiúkra, tudtuk, hogy jobb csapat a Nyúl, amely érvényesítette is a papírformát. Varga Péter: – Úgy érzem jó mérkőzést játszottunk és megdolgoztunk azért, hogy ezt a sorozatot méltán megnyerhessük. Lapincs Attila

További hírek

Általános
Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

2023-12-04 11:20:50

Sikeresen szerepelt csapatunk a Területi Amatőr Válogatottak Tornáján

December 2-3-án került megrendezésre Gyirmóton az Alcufer Stadionban, valamit a győri DAC pályán a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT).

Általános
2021/2022 TAO kérelmi felület

2021-02-19 15:02:40

2021/2022 TAO kérelmi felület

Megnyílt a 2021/2022-es Elektronikus Kérelmi Rendszer

Általános
A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

2020-12-08 09:13:11

A SFAC család ebéddel kedveskedett a soproni mentősöknek

A megyei első osztályban szereplő SFAC labdarúgók és stábtagok kezdeményezésére hétfőn a SFAC 1900 SE „főzte” az ebédet a soproni mentőállomás dolgozóinak.

Általános
TAO-tájékoztató Gyirmóton

2020-02-13 15:05:31

TAO-tájékoztató Gyirmóton

Február 22-én sportfejlesztési programok benyújtása, évértékelési elvek, elektronikus aláírás, ügyfélkapus rendszer témában tartanak TAO-tájékoztatót egyesületeknek.

Értesítők, információk

Szponzorok